Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

Minden, ami telefon2023-04-19

Ma már el sem tudjuk képzelni, hogy a mobilunk nélkül hagyjuk el a házat. Mindenhova magunkkal visszük házon belül és kívül. Zenelejátszástól kezdve, navigáción keresztül, fényképezni, videózni, diktafonozni, filmet nézni, bankolni, szállástfoglalni, villanyórát bejelenteni is a mobilunkat használjuk és ez még csak néhány példa, hogy mi mindenre jó az okoseszközünket.

Összeszedtük egy csokorba a mobiltelefon kiegészítőit, amiket ajándékozhatunk ügyfeleinknek, partnereinknek. Akár szóróajándéknak is tökéletes, hiszen ma már szinte minden korosztálynak van mobiltelefonja, ami mindig nála is van.

Életmentő jelentősége van és törvényileg is szabályozott a telefonálás módja az autóban. Kezdjünk egy alapvető telefonos kiegészítővel, amit az autóban tudunk használni, ez pedig a telefontartó

Egyik lehetséges rögzítési mód, amikor a szellőzőhoz rögzítjük a tartót. Másik módszer, amit sokan kedvelnek a szélvédő belsejére történő tapadókorongos rögzítés.

A telefont egész nap használjuk és az akkumulátorok nem mindig tudják felvenni a versenyt velünk. Kiváló alkalom a telefon töltésére, ha vezetés közben az autóban töltünk.

Erre is több megoldás létezik és mindet örömmel fogadja, aki kapja, hiszen nagyon fontos, hogy mindig kéznél legyen egy jó töltő. Az egyik megoldás a szivargyújtóba csatlakoztatható, egyszerű autós töltő, amiből létezik dupla USB kimenettel rendelkező is.

Ha kábelre, vezetékre is szükségünk van, akkor ezek területén is egyre szélesebb a kínálatunk. Természetesen a töltőkábelek nem csak autóba, hanem bárhová máshová is csatlakoztathatóak. Tölthetjük a telefont számítógépről, külső akkumulátorról, hálózati adapterrel pedig konnektorból is.

Az autó fogsága után mozogjunk egy kicsit. Az aktív életet élők számára is számos kiegészítőt találunk, ami komfortosabbá tudja tenni a sportolást. Futáshoz telefontartó karpánt, a kerékpárra szerelhető tartó is hasznos kiegészítő lehet.

Sportolás közben sokan hallgatnak zenét a telefonról. A fülhallgató vagy fejhallgató lehet vezeték nélküli vagy hagyományos, vezetékes, illetve a zajszűrés szemponjából is széles a kínálat.

Ha a sportolással is végeztünk, akkor jöhet a kikapcsolódás. Akár filmnézés a telefonon, vagy zenehallgatás, mindenhez tudunk egy jó kiegészítőt ajánlani.

Bluetooth hangszórók jelentősen javítják a hangélményt, pláne hasznos a vezeték nélküli és vízálló hangszóró, ha zuhanyzás közben is audió élményre vágyunk.

Ha végre hazaértünk, sportoltunk, zuhanyoztunk és szeretnénk nyugalomba helyezni magunkat, akkor az asztali telefontartók jelenthetik a kényelmes mobilozás kulcsát akár munkáról, akár szórakozásról van szó.

És ha már a munkához érleztünk: az asztali töltők kellemes biztonságérzettel tölthetnek el, hiszen biztosítják, hogy a mobilunk energiaszintje mindig maximumon legyen.

Végül gondoltunk azokra is, akiknek a munkája a mobiltelefonhoz kötődik. Médiatartalom készítéshez egyaránt kínálunk mobiltelefonos kiegészítőt, például szelfilámpát, szelfibotot amelyeket természetesen logózni is tudunk.

 


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.266s | SQL: 0,034s | 2024-04-25 22:07:56