Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

Céges nőnapi ajándék ötletek: figyelmesség a kolléganőknek2023-12-13

A céges nőnapi ajándék ötletek lehetnek akár apróságok is.

Céges nőnapi ajándék ötletek: figyelmesség a kolléganőknek

A nemzetközi nőnap minden évben emlékeztet bennünket arra, hogy elismerjük a nők munkahelyi és munkahelyen kívüli szerepvállalását és erőfeszítéseit. Ha ki szeretnéd fejezni megbecsülésedet a női munkatársak iránt, és valami emlékezetes meglepetésben gondolkodsz, ne keress tovább! Ez a cikk tökéletes céges nőnapi ajándék ötletekkel szolgál számodra, hogy megünnepeld a kolléganőket, és megmutasd, mennyire nagyra értékeled őket.

Mire érdemes ügyelni a nőnapi ajándékok kapcsán?

Bár a férfiak és a nők egyenlőek, az igényeik nagyon is különböznek egymástól, így abban is eltérnek, hogy mit tekintenek ideális ajándéknak. Milyen típusú meglepetéseket szeretnek a nők? Bár alapigazság, hogy a nők érzelmesek, arról sem szabad megfeledkezni, hogy ugyanakkor gyakorlatiasak is. Nagyra értékelik a mindennapi hasznos dolgokat, amelyek megkönnyítik az életüket, valamint a különleges élményeket is, amelyek kikapcsolódást nyújtanak számukra. Éppen ezért a kolléganőknek szánt nőnapi céges ajándék szerencsés esetben a földi dolgok és a mennyei élmények egyedi ötvözete, mint például egy kuckózó csomag puha takaróval, termosszal, finom csokival a hétvégi lustálkodáshoz.

Céges ajándék ötletek az apróságoktól az ajándékcsomagokig

A nőnapi céges ajándéknak nem kell feltétlenül sokba kerülnie, így a virág mellé adhatsz egy kis apróságot is a kolléganőknek, ami mindig elfér a piperetáskában, mint például egy hasznosajakbalzsam vagy egy bambusz zsebtükör. Ha viszont szeretnéd meglepni a hölgyeket egy nagyobb figyelmességgel, nőnapi ajándékcsomagban is gondolkodhatsz. A Panda álma csomag például termoszpoharat, hangszórót, masszírozót és teát is tartalmaz a meghitt, nyugodt pillanatokért. A wellnessajándékokkal sem lőhetsz mellé: egy fürdősó szett vagy egy illatgyertya is kellemes órákat fog szerezni a megajándékozottnak.

Nőnapi ajándék környezetbarát anyagokból

Ha fontos számodra a környezettudatos szemlélet, válogathatsz öko termékeink közül is. 

  • Egy újrahasznosított anyagból készült vizespalack kiváltja az eldobható műanyag változatokat, ráadásul remekül emblémázható, hogy ajándékodat mutatós dekorációval nyújthasd át a munkatársaknak.
  • Egy bambusz vezeték nélküli fülhallgató szintén szép és hasznos ajándék lehet a zenekedvelő kolléganők számára, amelyet használhatnak akár futásnál vagy az elmélyült irodai feladatok közben is.

Céges nőnapi ajándék ötletek a Reklámajándék.hu-tól

Nőnapi ajándék kollégáknak rövid határidővel és jó áron? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi - több mint 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött - elvégezzük a feladatot a terméktervezéstől kezdve a csomagoláson át a szállításig. Jelentős raktárkészletünknek hála, nálunk biztosan megtalálod, amire szükséged van, legyen szó akár céges karácsonyi ajándék ötletekről vagy bármilyen reklámajándékról vállalkozásod népszerűsítéséhez. 

Kiemelt kép forrása

https://www.freepik.com/free-photo/person-holding-gift-box-near-tulips-bouquet_3957355.htm


 

 


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.168s | SQL: 0,024s | 2024-04-27 11:42:25