irodai tisztítóeszköz

A logózott irodai tisztítóeszköz hasznos, praktikus, többfunkciós promóciós ajándék. A billentyűzet, monitor tisztításához hetente szükséges, és akár évekig az asztalunkon tartjuk.Tamponnyomással emblémázható.
Ajándéktárgyak: irodai tisztítóeszköz

LCD tisztító és kefe, fehér

Cikkszám: 8371-02

LCD tisztító és kefe. Műanyag.

További színek:
Embléma nélkül
275 Ft/db-tól
Tamponnyomva
323 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
475 db / 23 421 db

Tisztítókészlet monitorhoz, lencséhez, piros

Cikkszám: 7572-08

Képernyő, szemüveg vagy lencse tisztítására alkalmas spray (30 ml) mikroszálas töltőkendővel. A törlőkendő a tartó tetejébe hajtogatható.

További színek:
Embléma nélkül
397 Ft/db-tól
Tamponnyomva
452 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
194 db / 9 888 db
1 - 2 / 2

A feltüntetett árak és termékadatok tájékoztató jellegűek, melyekért nem vállalunk felelősséget. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Az irodai eszközök tisztítását szolgáló eszközök kiválóan alkalmasak reklámfelületnek. 

A kis felületű műanyag termékek tamponnyomásával teljes színhűséget lehet elérni, így a céged logója az arculati elemeknek megfelelően jelenhet meg az irodai tisztítóeszközökön is. 

Egy kis tiszító kefe, amivel a klaviatúra kis részei között is kiporolhatunk, klasszul tamponnyomható akár több színnel is. A monitorok tisztaságára sokan kifejezetten allergiások.  Ha valaki összetapogatja a monitort, azonnal elkezdik törölgetni. Mások hetekig nézik a foltokat és nem zavarja őket, viszont akkor tiszta erőből nekiesnek a képernyőnek mikroszálas törlőkendővel és alkoholos tisztítószerekkel.

Az íróasztali eszközeink tisztántartása nemcsak esztétikai, de higiéniai okból is szükséges. 

A billentyűk közé bekerülő por, morzsa és egyéb szennyeződések - különösen párás környezetben - táptalajul szolgálnak a különböző kórokozóknak. Nem vitás, hogy néha foglalkozni kell a tisztogatásukkal. Egy billentyűzeten kb.105 karakter áll rendelkezésünkre. Sokan azon törik a fejüket, hogy az egészet szétszedjék, leszedegessék és külön-külön elmosogassák a billentyűket. Nem kis munka kipattintgatni, majd a jó helyre visszatenni őket, így ezt valóban csak minden szökőévben teszik meg még a legelvetemültebbek is.

A higimániások számára a napi tisztogatásban segítenek a képernyő - de a szemüveg vagy az optikai lencsék - tisztítására is alkalmas sprék. Ezek szettben mikroszálas törlőkendővel lehetnek kombinálva. Az alkoholos tisztító flakonja tamponnyomható. 

 

Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.504s | SQL: 0,083s | 2024-06-25 20:57:56