szövegkiemelő

Tanuláshoz, az olvasás könnyítéséhez nélkülözhetetlen társ lehet egy szövegkiemelő filc. Egy cég emblémájával ellátott szövegkiemelő filc remek reklámhordozó lehet iskolások, egyetemisták számára, ugyanakkor irodák hasznos kelléke is.
Ajándéktárgyak: szövegkiemelő

Szövegkiemelő szalmából, színes

Cikkszám: 480946-09

Szövegkiemelő három színnel (sárga, rózsaszín, zöld). PP műanyag és szalma.

 
Embléma nélkül
229 Ft/db-tól
Tamponnyomva
282 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
278 db / 54 304 db

Háromszög szövegkiemelő, fehér

Cikkszám: 8672-02

Háromszög alakú szövegkiemelő három színnel: rózsaszín, narancssárga és sárga. ABS, PP műanyag.

 
Embléma nélkül
226 Ft/db-tól
Tamponnyomva
273 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
0 db / 61 740 db

Sharpie vékonyhegyű jelölő, kék/fehér

Cikkszám: 10778952

Tartós, gyorsan száradó, sav- és mérgezésmentes tintával rendelkezik, ACMI tanúsítvánnyal. A tinta színe megegyezik a burkolat színével.

További színek:
Embléma nélkül
762 Ft/db-tól
Tamponnyomva
866 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
0 db / 0 db
1 - 3 / 3

A feltüntetett árak és termékadatok tájékoztató jellegűek, melyekért nem vállalunk felelősséget. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Milyen szerepet játszhat az emblémázott szövegkiemelő a marketingedben? 

Szövegek kiemeléséhez, a tanulás, olvasás könnyítéséhez nélkülözhetetlen társ lehet egy szövegkiemelő filc. Céged logójával ellátva remek reklámhordozó iskolások, egyetemisták számára, ugyanakkor az irodák hasznos kelléke. 

Folyamatosan keressük azokat a szóróajándékokat, amelyeken megjeleníthetjük a céges üzenetünket, mégsem terhelik meg nagyon a marketing budget-ünket. Olyan termékeket keresünk, amelyek nemcsak hasznosak a célcsoportunk számára, de emblémázhatóak is. Pont ilyen lehetőséget kínálunk itt neked: emblémázott szövegkiemelő filctollakat, melyek kiváló céges ajándékok lehetnek.   

Mire jó a logózott szövegkiemelő?

A szövegkiemelő filctollak sokszor szükségesek az irodában, az iskolában vagy otthon, így a céged logójával ellátva jó reklámhordozó felületet biztosítanak. Ez az ajándék egy apró gesztus, ami figyelmességet és elkötelezettséget mutat ügyfeleid felé. Kihúzó filcet ajándékozva promóciós ajándékod naponta ott lesz az íróasztalon vagy a zsebekben. Rendeld meg tamponnyomással az egy- vagy sokszínű kihúzó tollat.   

Ne feledd, hogy számítanak a részletek. Válaszd ki a megfelelő színű szövegkiemelő filctollakat, amelyek illeszkednek a céges arculathoz, és egyedi felirattal rendeld meg őket. Legyenek személyre szabott és figyelemfelkeltőek!

Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.478s | SQL: 0,129s | 2024-06-25 21:48:27