IdeaList


Az IdeaListen bemutatott termékeket csak reklámajándék végfelhasználó cégeknek forgalmazzuk.

Maszk színes dekorációval

Minimális rendelhető mennyiség:100 db. Teljes felületen színes logóval, fotóval dekorálható mikroszálas anyagból készült maszk. Nem orvosi felhasználásra készül, hanem hétköznapi védőfelszerelés. Megkötőpánttal és gumis hurokkal is rendelhető. Kérje árajánlatunkat.

Duplarétegű maszk

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db. Teljes felületen színes logóval, fotóval dekorálható poliészter anyagból készült, szegett maszk. Nem orvosi felhasználásra készül, hanem hétköznapi védőfelszerelés. Teljes fejen rögzíthető gumipánttal vagy fülre akasztható gumis hurokkal is rendelhető. Kérje árajánlatunkat.

Bandana, alias csősál

Minimális rendelhető mennyiség: 250 db. Teljes felületen színes logóval, fotóval dekorálható poliészter anyagból készült csősál. Nem orvosi felhasználásra készült, hanem hétköznapi védőfelszerelés, illetve sportoláshoz is kiváló öltözékkiegészítő.. Kérje árajánlatunkat.

Maszkrögzítő pánt

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db. Azok számára teszi komfortosabbá a maszk viselését ez a pánt, akiknek egész nap viselniük kell. Akár egyedi dombornyomattal is rendelhető. Egyedi színre gyártva minimális rendelhető mennyiség : 10 000 db, Kérje árajánlatunkat.

Arcpajzs logózott fejpánttal

Gondoljunk a jövőre. Lehet, hogy ezekben a napokban éppen nem látjuk szükségesnek ennek az arcpajzsnak a viselését, de sor kerülhet még rá. Raktározzuk be a védőfelszereléseket, hogy amikor kell, akkor csak elő kelljen kapni. Minimális rendelhető mennyiség: 200 db.

HIGIkulcs

Egyszerű, higiénikus eszköz, amely a használója számára lehetőséget biztosít, hogy a kilincseket, kapcsolókat, gombokat ne kelljen közvetlenül megérintenie. Minimális rendelhető mennyiség: 250 db

Autóilllatosító

A tömegközlekedés helyett mostanában több időt fogunk az autóban tölteni. Legyen szem előtt a márkánk menetben és közben élvezzük a kellemes illatokat. Minimális rendelhető mennyiség: 200 db

Sodrófa másképp

Szerednéd, hogy a márkád logója a családok ünnepi asztalán is megjelenjen? A süteménysütés mindig pozitív élmény, hagyjuk, hogy a márkánk kapcsán ezekre a szép pillanatokra emlékezzenek az emberek.

Kézfertőtlenítő, a tiszta üzenetekért

Ugye nem túl figyelemfelkeltőek a képen látható kézfertőtlenítő flakonok? Van az a helyzet, amikor nem kell több, csak a funkcionalitás. De ha marketingesek vagyunk, akkor ezeken az üres flakonokon már a saját brandünket látjuk. Mennyiség? Űrtartalom? Zselészín? + logó. Ennyi kell.

3D térbeli papír dekoráció

Igazán figyelemfelkeltő karácsonyi üdvözletet szeretnél küldeni? DM küldhető, mégis 3D legyen? Erre megoldás a papírból készült, harmonikaszerűen nyitható, tetszőleges formájú dekoráció.

Névjegy 3D dekorációval

Csak egy névjegy és mégis mennyivel mélyebb benyomást kelt, mintha csak az elérhetőségeinket sorolnánk fel rajta.

Nem csak járványok idejére

Ajándékozzunk logózott szappant, ha fontos a tisztaság és átláthatóság a márkánk számára.

Falióra, neked...

Mindent a szemnek, azaz alkoss olyan faliórát, amit bárki szívesen felakasztana a saját konyhájába is.

Minden, ami labda

Ha igazán látványos labdát szeretnél, akkor gondolkozzunk teljes felületben!

Magvas papír, ültethető papír

Egyedi formára stancolható reklámhordozó papír, virág- vagy fűszermagvakkal. Ha azt szeretné, hogy a marketing üzenete emlékezetes maradjon és beszédtémául szolgáljon, valamint az elültetett növény fejlődése során is a márkáját emlegessék, akkor nincs ennél jobb választás.

Adventi kalendárium sörkedvelőknek

A legtöbb 0.33 l-es sörösöveg rekeszhez alkalmas stancforma.

Toll 360

Használja ki a toll teljes felületét, hogy igazán színes és elhagyhatatlan tollat adhasson az ügyfelei, kollégái kezébe. Minimális rendelhető mennyiség 360°-ban dekorálva: 3000 db.

Amikor a Prosecco beszél

Saját, ötletes grafikánkkal ellátott Prosecco egyenesen Veneto-ból. Minimális rendelhető mennyiség : 1000 palack

Rizspohár a fenntarthatóságért

Rizspohár rizshéjból (80%) és keményítőből (20%). Melamin-mentes, BPA-mentes, komposztálható kávéspohár két méretben. Az alábbi minőségi tanúsítványokkal rendelkezik: FDA, LFGB, SGS, ROHS, TUV, REACH. Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Ültethető marketing

Ha azt szeretnénk, hogy nyomtatott üzenetünk ne csak száraz információkat hordozzon, hanem átélhető, elemi élményt okozzon, akkor válasszuk ezt a formát: a nyomtatott papírok ültethető magvakat tartamaznak. Garantált a hosszantartó reklámhatás.

Papír szívószál

Korunk kihívása a környezetszennyezés. Az utóbbi években kerültek a figyelem középpontjába az apró műanyag tárgyak, a szívószál és a fültisztító pálcika. A műanyag alternatívája lehet a lebomló papírból készült szívószál. Ha ezt a a márkánkkal emblémázottan használjuk, akkor nem csak jó ügyet szolgálunk, hanem a márkánk bevésődését is elősegítjük. Ajánljuk vendeglátóhelyeknek, gyorsétteremláncok számára. Minimális rendelhető mennyiség 300 000 db.

Telefontartó

Kiváló emblémázható felület, tökéletes szóróajándék.

Pendrive lakatba zárva

Ha Ön olyan cégnek vásárol reklámajándékot, melynek a hívószavai a biztonság, a kézzelfogható védelem, akkor ez a megoldás.

Americano poharak

Teljes felületen, fotószerű nyomattal dekorálható poharak. 250 ml, 300 ml és 350 ml űrtartalmú poharak között válogathat. Kínálunk hőszigetelő, duplafalú poharakat és választható szivárgásmentesen záródó fedél is. Az autóiparban érdekelt cégek abroncsmintás gumipánttal tehetik igazán iparágivá a terméket. Minimális rendelhető mennyiség teljes felületen dekorálva: 250 db. Minimális redelhető mennyiség a pánt- vagy a pohár felületén részlegesen dekorálva: 100 db. Kérje árajánlatunkat!

Beton pendrive

Építőipari cégek kiváló marketing eszköze.

Beton powerbank

Építőipari cégek kiváló marketing eszköze.

Szúnyogűző karkötő

100%-ban természetes illatanyaggal. Minimális rendelhető mennyiség 1000 db

Fotóval ellátható papucsok

Így készül egy igazi, vágyott promóciós ajándék. Csak egy kép, egy kis instrukció és indulhat a gyártás. Minimális rendelhető mennyiség: 100 pár

Kifodítható napszemüveg

2017-es Promotional Gift Award nyertes termék. Lehetőséget ad, hogy ne csak egy, hanem kétféle marketing üzenetet közvetítsünk egyetlen ajándékon. Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db. Egyedi színben is gyártatható 5000 db-tól.

Falióra egyedi formában is

Cégünk tevékenységi köréhez illő promóciós eszköz, bármilyen formában grafikával kivitelezhető. Számoljon az idővel! Minimális rendelhető mennyiség 100 db.

Gumikacsa minden formában

Találjon ki a tevékenységi köréhez leginkább illeszkedő gumikacsa formát és mi kitaláljuk, hogyan lehetne megvalósítani, illetve alternatív formát ajánlunk. Engedje szabadon a gumikacsákat! Találjon ki egy akciót, amellyel mozgóstíhatja potenciális vásárlóit, akár játékos formában is.

Pendrive

A hitech hatást keltől átlátszó tömb belül lézergravírozva és a naturális fa kiegészítő kombinációja teszi ezt a pendrive modellt igazán maivá.

Többfunkciós töltőkábel egyedi formájú elosztóval

Zárjuk rövidre! Nem kell a különböző eszközeinkhez külön-külön töltőt becsomagolnunk. Elég ez az egy, amelyet kedvenc cégünktől kaptunk. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Töltőkábel több opcióval

Sorosan vagy párhuzamosan? Itt nem ez a kérdés. Elég ezt az egy kábelt magunkkal vinni a kiegészítőkkel és aannyi eszközünket tölthetünk, amennyit csak akarunk. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Sarokvédő

Gyerekekkel kapcsolatos márkák számára kiváló reklámfelületet jelent az asztalok sarkára rakható sarokvédő, ha szeretnénk, hogy pozitív módon jussunk a célcsoportunk eszébe. Minimális rendelhető mennyiség: 2000 szett. (4 db/szett)

Cukorka, ami formába hoz

A legősibb ösztönöket veszi célba ez a reklámhordozó. Ki tudna ellenállni az édes íznek, bármibe kerül? A mininimális rendelhető mennyiség függ a csomagolás módjától, illetve annak töltőtömegétől. Legyen érdeklődő :)

Szilikon cipőfűzők

Változatos megjelenést érhetünk el a cserélgethető színű szilikon cipőfűzőkkel. A céges üzenet a karton display-en jeleníthető meg. Minimális rendelhető mennyiség 1000 szett.

Fidget spinner palackokkal

Minden üdítőital és sörforgalmazó cég számára kiváló lehetőség a pörgettyűs trend meglovagolása.

Bluetooth-os sapka

Elsősorban a 15-25 éves korcsoportot célozhatjuk meg ezzel a Buetooth képes sapkával. Így lehet zenét hallgatni, miközben nem mindegy, hogy van-e rajta sapka vagy nincs :) Minimális rendelhető mennyiség: 500 db

Plüssmalac kulcstartóval

A kreatív és a megvalósult álom. Sok szerencsét a lottózókban! Kisméretű plüssjátékok esetén a minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Szilikon névjegytartó

Ajándékozzon formabontó íróasztali kiegészítőt. Annyira más, mint a többi irodaszer, hogy muszáj használni. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Hátizsák, amiről leüvölt a grafika, ha akar

Ha van olyan grafikai ötlete, amellyel a márkája imidzsét hatásosan tudná emelni akár egy teljes hátizsáknyi felületen...ilyen is van. A minimális rendelhető mennyiségről és szállítási határidőről egyeztessen értékesítőjével.

USB elosztó

Figyelemfelkeltő reklámhordozó ajándék nem csak gasztro érdekeltségű cégeknek. Csípni fog?

Tolltartó

10 féle színben kapható tolltartó a gyerekek kedvence. Ideális reklámajándék, ha a gyerekek szívébe szeretnénk találni. 1000 db-tól rendelhető akár színek szerint megosztva is.

Napszemüveg üvegnyitóval

Ez a funkciópárosítás már annyira kézenfekvő, hogy eddig valószínűleg csak a technika szabott gátat a megvalósulásának.

Beszélő kutyatréner

Félreértés ne essék: nem beszélő kutyákat edz, hanem beszél, miközben a kutyákat edzi. Hogyan is működik ez a fantasztikus eszköz, amely mentesít bennünket attól, hogy minden egyes alkalommal, amikor a kutyusunk nyaggat bennünket a játékért, kiválthassuk a vele töltött időt ezzel az eszközzel, amellyel a kutya magában is elszórakozhat. Beidomíthatjuk kedvencünket, hogy visszahelyezze az eszközbe a labdát, ami azt újra kilövi, miközben ?Get the ball? -t kiált, majd ?Good Dog? dicsérettel buzdítja további játékra négylábúnkat. mérete: Size: 25 x 21 x 22 cm anyaga: ABS műanyag 3 db 1,5"-es mini teniszlabdát tartalmaz. Működéséhez 3 db C elem szükséges.

Szilikon kupak

Az üdítőitalok, sörök, kupakos olajok, ecetek fenyitása után nem kell szivárgástól, méhecskék, hangyák dézsmálásától tartanunk, ha ezzel a kupakkal zárjuk vissza az üveget. Ha ezt a terméket reklámfelülletnek tekintjük, akkor évtizedekre becsempésszük márkánkat fogyasztóink otthonába. Kinek lenne szíve kidobni, hiszen kicsi és praktikus. Hátha jó lesz egyszer valamire :)

Plüss teknős

Még egy jó példa arra, hogy egy kedves játékkal hogyan lehet hosszantartó reklámhatást elérni. A termék neve címkén a játék oldalába varrva emlékeztet az ajándékozóra. Ha csak egy fotója van kedvencéről, az sem akadály, hogy plüssjáték váljon belőle. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Falióra másképp

Egyedi formájú falióra azoknak, akik nem akarnak besimulni a háttérbe.

Motiváljuk a gyerekeket

Lehet, hogy ezt az esernyőt akkor is ki fogják nyitni, ha nem esik, nem fúj?

Sütinyomó

Csempésszük logónkat az ünnepnapokon is a családok asztalára. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Díjnyertes gyufa

Hagyományos funkció új köntösben.

Meglepetés szívószál

Üzenet a palackban modern változata. Üzenet a szívószálon. Hol máshol? :)

DM napszemüveg

Ez a termék nyerte 2016-ban a PSI-n először kiállítók fődíját. Mi is ez? Egy DM levélben is küldhető napszemüveg tetszőleges kártyaformából stancolva. Legyen az egy tóparti hotel Don't disturb táblája, mely egyben ezt a szemüveget is magában foglalja vagy ajándék egy légitársaság charterjáratán, amint egy délszaki szigetre tart vagy levélben kiküldött sok egyéb információt tartalmazó DM levél, ajándékunk mindig szem lőtt lesz és beszédtémát szolgáltat a strandon, kiránduláson.

Szélhang blokkoló

Nem kell többé bosszankodni a telefonba befújó szél zúgása miatt, ha ezt az egyszerű eszközt használja.

Avokádó keltető

Ne dobd ki az avokádód magját, hanem gyökereztesd, ápold és növelj belőle egy új, szeretnivaló szobanövényt. Ehhez nyújt segítséget avokádó csíráztató eszközünk, az AVOSEEDO. Nézzd meg a fantasztikus videót a természet csodájáról!

Összehajtható szandál

Amikor már elég volt a buliban a magassarkú szandálban való pipiskedésből egy szép nyári éjszakán, elő a szandival a retikülből és séta haza egy kénylemes lapostalpúban.

DIY napszemüveg

Lapra szerelve a cég üzenetével az egész felületen! Anyaga EVA keret, műanyag lencsékkel, UV 400 / Cat. 3 védelemmel. A kerek tábla mérete: d: 21 cm. Már megint egy nélkülözhetetlen nyári promóciós eszköz. :)

Diszkóra fel!

Mi hiányzik még a forró nyári éjszakákból? Itt egy példa. Ideális eszköz koncertek, partik, parádék felfényezésére. Anyaga hab, mely a résztvevők sértetlenségét biztosítja, de teljes felületén körbe dekorálható, ami a szponzor lelkivilágának tesz jót. Eleme cserélhető, így nem csak egyszer ér célba az üzenetünk. 3 LED fény teszi tündöklővé, melyek 6 különböző világítási módba kapcsolhatók a gyorsan villogó felpörgetőstől a lassú relaxálóig. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db. A VIDEÓN JÓL LÁTSZIK, VALÓJÁBAN HOGY MŰKÖDIK.

Kacsa a vízen

Erre a kacsára nem lőni kell és nem is hápog! Többé nem kell megfelelően lapos kavicsot keresni a tóparton vagy tengerparton, ha magunkkal visszük ezt a remek reklámhordozót, ami garantáltan pattogni fog a vízen, majd a felszínen megvárja, hogy újra próbára tegyük. Ha folyóba dobjuk, integessünk utána. méret: d: 7.5 x 2 cm és szalag is kérhető rá a cégünk üzeletével emblémázva.

Ergonomikus egéalátét

A szilikon csuklótámasz kényelmével.

Szilikon kártyatartó és mikroszálas képernyőtisztító

Tudta, hogy már az emailek több, mint a felét a telefonukon nézik meg az emberek? Az okostelefon nélkül ma már egy lépést sem teszünk, még oda sem megyünk, ahová a király is egyedül. Nagy emblémázási felülettel rendelkező reklámhordozó, ami a telefonon minden percben az Ön célcsoportjának a kezében van. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget sem! méret: 5,6 x 8,6 cm

Metálos tetoválás

Fiatalos, trendi metálos tetoválás.

3D hatású, folyadékos telefontok

Funkcionális ajándékozás és figyelemfelkeltés. Ez a két cél, amit ezzel a tokkal elérhetünk. Megvédi telefonunkat a külső sérülésektől, ugyanakkor elkerülhetetlen a Wow-effektus. :) Mi kell más a sikeres reklámhordozóhoz?

Mágneses asztali naptár

A puhán egymáshoz cuppanó 3 mágneses henger újra és újra az ismétlésre ingerel, így üzenetünk egész évben a célcsoportunk asztalán emlékeztet a márkánkra. A digitalizációs bumm dacára a naptárak továbbra is kedveltek nem csak a régimódi a használók körében, különösen, ha több érzékszervünket is stimulálják. Ez a 360 fokban felhasználható felülettel rendelkező naptár kis helyet foglal az íróasztalon, de egész évben bitorolja azt. Méret: 65 * 135 mm. 500 db-tól rendelhető

Esernyő, ami üt

Csak a marketingesek kezében hatásos fegyver a teljesen egyedi esernyő, amit örömmel használnánk és sajnáljuk, ha nem mi kaptuk ezt a reklámajándékot.

ATM formájú pendrive

Pénz csak áttételesen vehető ki belőle. :)

Lufiadagoló

Célcsoport: a gyerekek.

Papírtáska

Súlyos érvek szólnak a könnyű papírtáska mellett.

Papírtáska

Egy apró grafikai ötlet és a cég kerek évfodulója máris feledhetetlenné válik.

Kreatív borosdoboz

Ezzel a szállítmánnyal biztosan célbeér az üzenet. :)

Rubik powerbank

2014-es év már előre jelzi, hogy 2015-ben a powerbank-ok lesznek a legmenőbb céges ajándékok. Egyre több ember használ okostelefont és/vagy táblagépet. Ezeket az eszközöket egyre több dologra lehet használni, ami egyre több energiát igényel a készülékektől. Ezért amíg a gyártók nem növelik az akkumulátorok teljesítményét (ami persze nehezebb eszközöket fog eredményezni), addig praktikus kiegészítő a tartalék akkumulátor, azaz powerbank.

Kerámia csészekészlet

Egységben az erő! Minimális rendelhező mennyiség: 5000 készlet. A termék színei nem módosíthatóak, csak a dekorálás kérhető saját logóval. Egy csésze mérete: 6*6 cm

Kerámia bögre

Függő játszmákhoz, vagy légies vállakozásoknak méret: 8.5* 5.2*11 cm. Minimális rendelhető mennyiség: 5000 db.

Powerbank

Ugye senkinek nem szokott lemerülni a telefonja estére? Akkor nincs szüksége egy kis pótszuflára. A reklámajándékozók jelenlegi favoritja mégis a powerbank, aminek örülünk, pedig velünk ez sosem fordulhat elő. Mert ki tudja...

Grillezés másképpen

A grillezés télen, nyáron még élvezetesebb közösségi időtöltéssé tehető, ha vendégeinket névreszóló grillhússal lepjük meg. Mi köze ennek a reklámajándékhoz? Ajándékozzunk dolgozóinknak a betűkészlet mellé cégemblémát is. A játékos felnőttek mindenképpen ki fogják próbálni.

Szakácssapka

Ha az Ön cége érdekelt élelmiszeripari termékek forgalmazásában, gyártásában és akár folyamatosan használhatnának a dolgozói séfsapkát, akár egy-egy esemény kapcsán figyelemfelkeltő lenne, ha valamennyi résztvevő ebben pompázna a terméke/cége logójával, akkor hajrá! Nem szőtt anyagból készült, többször használatos, fejmérethez állítható kiképzés. Minimális rendelhető mennyiség: 500 darab.

Színezhető válltáska tollakkal

Tetszőleges mennyiségű kimoshatatlan színeket hagyó tollal rendelhető. Találjunk ki saját rajzot, amit majd kiszíneznek azok, akiknek ezzel a kreatív ajándékkal kedveskedünk. Ha a saját logónkat színesben már eleve a táskára nyomatjuk, akkor az elég sokáig lesz azok szeme előtt, akikkel a márkaismertséget mélyíteni szeretnénk. A tollak színét a logónk színe határozhatja meg. Miminális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Akkumulátor töltő

Vigyázat, váratlan helyről támad a csokirém ! A kapacitásról egyeztessünk! Minimális rendelhető mennyiség 1000 db.

Tyvek karpánt 4C nyomással

Nagyon tetszetős, de nem távol-keleti áron, hanem messze nyugatin kapható.

Fülhallgató egyediesítve

Hogy jobban halljalak!

Egyedi pendrive-ok puha PVC-ből

Pár példa a pendrive-okban rejlő korlátlan lehetőségekre.

Tollak egyedi gyártású klipsszel

Ebben még betétet is cserélnék...

Kerékpárra szerelhető esernyőtartó

Szinte várom hogy essen, ha a Senz esernyővel küzdhetek az elemekkel. A Senz esernyők tökéletes légterelési képességüknek köszönhetően gondoskodnak róla, hogy eső után már csak a szépre emlékezzünk. Az élmény kerékpáron ülve a sebességgel arányosan fokozódik.

Roll Up öltönytartó

Fiatalos, pratikus, trendi. A működés elvét a kisfilm mutatja be.

Selfi - amiről a világ beszél

Ettől a képtől hangos a sajtó a napokban. Mi megmutatjuk, mi is ez a kütyü, amely az Oscar gála szervezőjének a kezében látható. Ez egy távvezérlő, amely lehetővé teszi, hogy a telefont ne kelljen a kezünkben tartani a selfie elkészítésekor. Így sokkal többen lehetnek a képen, hiszen a telefont távolabb is letehetjük magunktól. (tulajdonképpen egy önkioldó) A képen látható, amint Ellen DeGeneres maga köré gyűjtve néhány híresebb színészt - Meril Streep, Brad Pitt, Angelinea Jolie, Julie Roberts, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Kevin Spacey, stb. - tökéletes selfie-t alkotott, majd megkérte a nézőket, hogy retweeteljék minél többen. Egy bő félóra alatt már meg is dőlt minden eddigi rekord. 250 darabtól rendelhető.

Póló nagy nyomattal

Jó példa arra, hogy egy kis kreativitással hogyan lehet trendi pólót varázsolni a reklámpólóból.

Hógolyókészítő

Ez az, amire legközelebb már csak nyáron fogunk vágyni. Ha nem hógolyót, akkor jéggolyót készíthetünk ezzel a szilikon formával, amivel aztán az italunkat hűthetjük. 100% szilikon, 100 000 alkalommal használható, élelmiszerbiztonságilag bevizsgált termék.

Világító lufi

Levegővel vagy héliummal tölthető léggömbök, melyek folyamatosan világító vagy villogó üzemmódba is kapcsolhatóak. Minimális rendelhető mennyiség 3000 db. Az emblémázás árát a logó ismeretében tudjuk megadni. Kapható színek: piros, kék, zöld, pink, fehér, sárga, sokszínű. Az elem 6 órás működési időt tesz lehetővé.

Többkomponensű termékcsalád

Játékos felnőtteknek hasznos irodai termékek. Erről beszélni fognak a kollégák.

Szalmakalap, kalap, baseballsapka

Kalapok tetszőleges szalaggal, színben. Mert a nyár jön.

Ruhatisztító henger, szösztelenítő

Ha szeretnénk megszabadulni a felesleges dolgoktól.

Lavazza kávégép

PSI díjnyertes termék 2014-ben! Februártól katalógustermék, de már most rendelhető! Az első kávégép, melyet bárhová magával vihet. 16 db különböző ízű kapszulát, egy kis mérőpoharat, tokot és 12V-os kábelt tartalmaz.

Időszerű fény bankkártya méretben

Szép-szép, de sajnos már csak a jövő évi karácsonyi szezonra gondolhatunk rá, mint kedves ajándékra. Most marad a csodálkozás, hogy ilyen is van.

Fém kulcstartó

A termék láthatóan minőségi, a gravírozás pedig szép példája annak, hogy a kevesebb, néha több.

Egyedi 3D pendrive

Minimális rendelhető mennyiség: 200 db. 2D puha PVC modellek esetében már 100 db-tól is rendelhető egyedi forma.

Rúzs kivül-belül egyedi

Egyforma színnel rúzsozott hölgyek menete a nemes cél érdekében. Biztosan benne lennének a TV-ben.

Let Your Hair Down!

GYŰRŐDÉSMENTES HAJTOGATÁS GYORSTALPALÓ A VIDEÓN. Póló, hosszúhajat imitáló dekorációval szitázva. Hajhullásgátló szerek, samponok reklámozására, de akár olyan termékekhez, melyek a szabadság ideájához kötik a terméküket, annak reklámját. Bankkártya, utazási iroda, stb. Let your hair down!

Kanál gyerekeknek

TEHÁT: Kedves kisgyerek! Egyet a papának, egyet a mamának! Meleged van? Látod, már itt is a hűs szellő!

Filc papucs

Kutyapapucs nem kutyáknak.

Világító karkötő

Egy egyszerű program segítségével, laptopról, rádiófrekvenciával vezérelhető a rendezők/DJ által. A villogás színe, frekvenciája, illetve a villogó karkötők csoportja váltogatható, irányítható. Szinkronizálható a beléptető rendszerrel, illetve a rendezvény helyszínén fizetőeszközként is alkalmazható. (előre feltöltött összegkereten belül) Hajrá rendezvényszponzorok! Az itt látható kisfilmen működés közben látható 50 000 db karkötő a Dubai-ban egy évvel ezelőtt tartott Coldplay koncerten.

IVÓRA - vízivásra figyelmeztető óra

7 pohár víz naponta, az orvost távol tartja!

Mágneses darts

Célozzon pontosan!

Aportáló kutyajáték

Többé nem kell a kis kedvenc nyálával érintkezésbe kerülni, ha ezzel a labdadobóval aportírozzuk.

Kulacs színes környomattal

Gyerekek és felnőttek egyaránt szívesebben isznak egyedi, színes kulacsból.

Filc párna

Tetszőleges méretű párna, melyből a logó sziluettje kivágható. Karácsonyfadíszek, poháralátétek ugyanezzel az eljárással készíthetőek.

Látványos filc párnák

További példák a párna mintázatának kialakítására.

Falióra

Egy igazi ájkecsör! 30 x 40 cm

Logózott futóhomok

Nyugtató íróasztali alapfelszerelés. Nem vitás, hogy minden, ami mozog, fehívja magára a figyelmünket. Hát még, ha a nyaralás emlékét idézi! A d:6.5 x 5 cm-es ajándék mindkét oldalára más-más logó vagy képsziluett alakítható ki, melyen a homok átfolyásával lassan kirajzolódik üzenetünk.

Forgó asztali naptár

Játékos, színes, feltűnő és egyedi íróasztali látványosság. Lehet naptár, de találhatunk más funkciót is számára.

Sátor speciál

Ezt nem hagyhatja ki egyetlen fesztiválon reklámozó márka sem. Persze saját design-nal... Külső méret: 3.25 m x 1.7 m x 1.3 m (magas) csomagolt mérete: 0.6 m x 0.2 m x 0.25 m Súly: 5.85 Kg

Forgatható naptár reklámhordozó felületekkel

Mindenre lövünk, ami mozog... Azaz a mozgó reklámfelületek kivétel nélkül megragadják a figyelmünket, ráadásul ezzel még az íróasztalon is babrálgathatunk telefonálás közben.

Tojás szeparátor

Azoknak, akik nem bírnak a tojásaikkal! :)

Zsugortörölköző

Frottírtörölközők, frottír konyharuhák apró, színes kis csomagokká préselve.

Polártakaró

Teljes felületén egyediesíthető polártakaró.

Genoterm

Színes, egyedi A4-es irattartó.

Cipzáros lanyard

Zipzáros, nyakba akasztható mobiltartó puha pvc medállal.

Fertőtlenítő kendő dobozban

Alkohollal átitatott kendők a bőrfelület fertőtlenítéséhez.

Sör-úszógumi

A videó nagyon vicces, a végén szürreális elemekkel. :)

Póló vicces grafikával

Egy kis kreativitás és mosolyt csalunk a mogorva konzervatívok arcára.

Szendvicssütő kicsit másképp

Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db

Bármilyen forma megvalósítható

és bármilyen kapacitás. 100 db-tól rendelhető egyedi formában puha PVC pendrive 2D vagy 3D-ban. A 2D-n azokat a modelleket értjük, melyeknek az oldalfala egyenes. (A képen látható modellek 2D-k, kettő kivételével)

Hógyolyógyúró

Mostantól nincs több átázott kesztyű, fázós ujj ! :)))

Az USB pendrive új generációja - Vadonatúj fejlesztés

Okostelefonhoz csatlakoztatható mikro USB és általános USB csatlakozóval.

ÖKO kapcsoló

Amikor eltávozik asztalától, egy klikk és készüléke nem fogyasztja potyára az áramot. Miért ne?

Gémkapocs

Összetűzés jó hírek esetén.

Különleges olló nem csak szabó-varróknak

Mágnessel rögzíthető olló üvegnyitóval, sörnyitóval, stb. Lehet, hogy még műteni is lehet vele...

Léggitárosok álma

Lassan ennek is eljön a szezonja.

Gumicsizma

Idei nyári divat saru helyett.

Fém toll pendrive

Ilyet sem láttunk még ! Elegáns, funkcionális, a fehér tolltest jól emblémázható.

Pac-man pendrive

Újrahasznosított ABS műanyag. d:31 mm

Kikelő ceruza - újrahasznosítható ceruza másképp

Elvetett ötletek helyett vessünk ceruzát! Ha már papírra vetettük gondolatainkat és nincs tovább szükség az íróeszközre, akkor mostantól a ceruzát is elültethetjük ahelyett, hogy kidobnánk. 7 különböző friss fűszer közül válaszhatunk: bazsalikom, koriander, kapor, menta, zsálya, rozmaring és kakukkfű. Innovatív, vadonatúj ajándék!

Ökos ceruza, toll

Újrahasznosított papírból készült ceruza, toll. Azoknak, akik adnak a környezetükre.

Ülésvédő

Melyik kisgyerekes anyuka ne örülne annak, ha az autó ülésének hátulját a gyerekei nem tudnák összerugdosni? Oldjuk meg a problémájukat!

Papírkalap

Márkát szemmagasságba! Hajrá mérhető marketing! A kalapba integrált kuponnal (fesztiválokon kimagasló konverziót lehet sörkuponnal elérni) vagy a rányomtatott QR kód segítségével mérheti reklámja hatékonyságát. Ez nem csak egy kalap, hanem sokkal több: 2*100 % nyomtatható felület. Kivül a nézőknek, belül a viselőnek.

Fém teásdoboz mágnessel rögzíthető teáskanállal

Bármilyen - fém dobozban tárolható - termény kiváló vásárlásösztönző ajándéka. A kanál nyele is gravírozható!

Cipővédő fesztivál cipő

Manapság kiszámíthatatlan az időjárás, de a fesztiválok azért nem maradnak el. Jó lenne, ha a cégünknek lennének hálásak a fiatalok azért, hogy trendi cipellőjük nem ment tönkre...

Kulcstartó felelősséggel

A képen látható kulcstartó egy svéd diagnosztikai laboratórium részére készült, hogy felhívják a figyelmet a mammográfiai vizsgálat fontosságára. A különböző méretű gömbök a valós daganatméretet jelképezik. 1. önvizsgálattal észlelhető daganat mérete 2. az orvos által, tapintással érzékelhető daganat mérete 3. véletlenszerűen szűrővizsgálatra járóknál esélyes, hogy a harmadik méretben történik a daganat felfedezése. 4. a rendszeres mammográfia szűrésre járóknál - már korai stádiumban - diagnosztizálható daganat mérete.

Strandtáska másképp

Napfény (UV) hatására színesedő nyomattal. Kiknek ajánljuk? Elsősorban fényvédő hatással rendelkező, napozással kapcsolatos termékekhez, de ha elrugaszkodunk a szó szerinti jelentéstől, akkor azoknak a termékeknek is lehet támogató marketing eszköze, melyek rejtett értékekkel rendelkeznek. Van olyan, ami nem?

Szilikon cipőfűző

Színes, ötletes, fiatalos, egyedi ajándék.

Esernyő színváltó nyomattal

Víz hatására elszíneződő átszíneződő grafika!

Napszemüveg másképp

hogy más szemmel lássuk a világot...

Számológép lábasoknak

Az akupunktőrök / -presszőrök :) nem jellemző, hogy reklámajándékkal próbálnának vásárlást ösztönözni, azonban létezhet olyan lábbeli márka vagy lábkrém, amelynél ez az ajándék telibe találhat.

Eper pendrive

Primőráru, időtálló tartalommal.

Fa Twister

Twister pendrive már fából is. Ezt a csemetét ne a földbe csatlakoztassa!

Piperetáska másképp

Napfény (UV) hatására színesedő nyomattal. Kiknek ajánljuk? Elsősorban fényvédő hatással rendelkező, napozással kapcsolatos termékekhez, de ha elrugaszkodunk a szó szerinti jelentéstől, akkor azoknak a termékeknek is lehet támogató marketing eszköze, melyek rejtett értékekkel rendelkeznek. Van olyan, ami nem?

Iratcsipesz EU módra

Az előre kialakított standard formák 4C nyomhatóak. A csomagolás lehet takarékos celofánzacskó vagy emblémázott fém és műanyag doboz. Hány darab legyen egy csomagban?

Tollak egyedi klipsszel

Műanyag toll, amit észrevesznek.

Multilight

Ezzel bátran villoghat! Figyelemfelkeltő és izgalmas kiegészítő sportoláshoz, szórakozáshoz.

Textiltetoválás

Ez nem fog fájni. Nem kell hozzá vasaló vagy varrógép, egy kevés víz segítségével a ruhára ragasztható. Kitűnő, könnyen csomagolható termék sporteseményekre, rendezvényekre, felnőtteknek, gyerekeknek.

Rajzoló sablon

Újság, termék mellé csomagolható ajándék. Könnyű, lapos és tetszőleges figura, rajz, logó vágható ki a lapból. A lap mérete tetszőleges, a kisebb méretek az igazán alacsony költségvetésű project-ek promóciós eszközéül is szolgálhatnak. Különböző formák termék mellé csomagolása esetén a gyűjtőszenvedély is beindítható, így további vásárlásra ösztönöz.

Zacskózáró csipesz, tasakzár

Jól emblémázható felület a konyha környékén kereskedő cégeknek.

kanál egyedi nyéllel

Fémkanál magas hőnek ellenálló, egyedi műanyag figurával, logóval ellátva.

Felfújható gyerek karúszó

Jól postázható, könnyen szállítható ajándék, gyerekeknek szóló márkák, termékek promóciójához a nyári szezonban. Egyedi grafikával, teljes felületén emblémázva gyártható.

Paróka logóval

Sportesemények támogatóinak. Ezek a fejek biztosan benne lesznek a TV-ben.

Foci baseball sapka

Képzelje rá a logóját és küldje ki a meccsre. Szereti a kamera...

Szilveszteri buli szemüveg

Más formában, más alkalomra?

Cipzáros pénztárca

Lapos is meg nem is, vicces is meg hasznos is.

Összehajtható frisbi

Csak a felület szab határt. :)

Összehajtható frisbi

Pörgős márkáknak.

Tetoválás, karra húzható

Rendezvények, italok, fiatalos, trendi dolgok reklámozásának legújabb módja a karra húzható, tetoválást imitáló "karvédő", "Karisnya" . :)

Hűtőtáska teljes felületén egyedi design-nal

Tetszőleges méret, anyagminőség választható.

Pendrive

Kizárólag erős márkáknak!

Egyedi egér + alátéttel

A felhasznált azonos design egységessé teszi az iróasztal képét. Ha a dekoráció tényleg trendi és a mi márkánkat rejti, akkor biztos a bevésődés.

USB figurák

Tetszőleges kapacitásban már 100 db-tól.

Papucs

Egyedi grafikával ellátott strandpapucsok mezítlábasoknak. :) Minimális rendelhető mennyiség: 3000 pár.

Eper "csumázó" :)

Minden termékhez, mely kapcsolatba hozható az eperrel, egészséges táplálkozással, gyümölcstartósítással, hatóanyagában az eperével megegyező összetevő van, hangsúlyt fektet az egészséges étkezésre...

Rolling bögre

Ezzel a bögrével a legkeserűbb pirula is beadható.

Jegyzetfüzet szilikon borítóval

Nem hétköznapi jegyzetfüzet. Olyan promóciókhoz ajánljuk, ahol több részből állnak és jó, ha összepasszolnak a dolgok.

Hajmodell

Oktató vagy szemléltető célú eszköz, mellyel akár szépészeti célú beavatkozás módja, akár gyógyászati eszköz, szer hatása elmagyarázható. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db. Egyéb orvosi célú modellek felől érdeklődjön ügyfélmenedzserénél.

Hóember felfújva

Bármit fel lehet fújni, csak szándék kérdése. Most épp a Hóembert vagy Mikulást kellene. Kis helyen szállítható és tárolható, nem jár le egy ideig a szavatossága és jövőre is elő lehet venni.

A pendrive

Puha PVC-ből készült 2D vagy 3D pendrive-ok már 100 db-tól.

Tornazsák

Fogyókúrázós szerekhez?

Pendrive

Pedig csak egy pendrive !?

Világító tollaslabda

Tollasodjon velünk! A nyári programok szponzorai felkaphatják a fejüket, mert a tollak szárnyán brandjük is szárnyalni fog.

Papírtáska

Pedig csak egy papírtáska ?!

Karácsonyfa dísz

Így is lehet ünnepelni.

QR kóddal dekorált nyakpánt, kulcstartó

Még nem fedezték fel a cégek a QR-kódban rejlő lehetőségeket. A kód terjesztésének egyik módja, hogy ajándéktárgyak sokaságára emblémázzuk.

Foci számológép

Vannak dolgok, amelyek nem változnak. A foci iránti őrület és a remény öröknek tűnik. Az esélyek stílusos számítgatásakor jól jöhet ez a számológép. Vagy? Épp foci VB, MB, EB, stb. lázában ég ország-világ? Ha az ön cége támogat egy csapatot erről jó lenne, ha nem csak a felnőttek tudnának. De ha nem támogató, akkor is ráülhet erre a hullámra...

Tap-stand, laptop állvány

Azoknak a cégeknek ajánljuk céges ajándéknak, akik kapcsolatba hozhatóak a tisztasággal, átláthatósággal, folytonossággal, valamint a vízzel :, vagy csak azt szeretnék, hogy emlékezzenek rájuk. Vigyázat! Nem tucattermék.

Kiállítási gurulósbőrönd

Ha Ön járt már kiállításon, vásárban, akkor tudja, hogy a nap folyamán összegyűjtött termékek, kiadványok cipelése a nap végére komoly fizikai kihívást jelet. Erre nyújt megoldást a kartonból készült, a kiadványok számára praktikus "postaláda" nyílással ellátott gurulóstáska. Ha az Ön cége kiállít egy kiállításon, vásárban, akkor miért ne az Ön üzenetével ellátott gurulóstáskával járkálnának az emberek reklámozva az Ön cégét, termékét. Jó kérdés ?

Lefűzhető pendrive

Ez a pendrive minden hivatalnok álma. Az anyagok lefűzve, együtt tárolhatóak a dossziéban a kinyomtatott dokumentumokkal.

Lakat pendrive

Ez a pendrive biztonságosan akasztható kulcstartóra, övtartóra. Minden olyan cégnek kiváló ajándék lehet, akiknél elsődleges szempont a biztonság, a védelem vagy olyan jellegű termékeket gyártanak, amelyeknél a felhasznált anyagok minősége, a gyártás technológiája a megszokottnál magasabb színvonalat képvisel. (bank, biztosító, autó- és szerszámgyártás, adatvédelem, személy- és vagyonvédelem, börtön :?)

Zuhanyfüggöny

Még egyetlen FMCG cégnek sem jutott eszébe ez a vásárlásösztönző eszköz? Mi lenne, ha a mosópor, fogkrém, öblítőszer, tusfürdő, testápoló logója menne szőnyegmintában a zuhanyfüggönyön vagy csak egy jópofa grafika, amely a márkára emlékeztet?

Vodkásüveg formájú jégkockatartó

Vagy egyéb alkoholos vagy alkoholmentes üdítőital formába önthető jégkockából.

Matrica

A legegyszerűbb műanyag WC ülőkén is jól mutathat egy kedves minta, ami mellett esetleg elfér a fertőtlenítő-, tisztítószer logója is.

Ecsettartó, csepegtető

Otthonát saját kezűleg felújító ezermester vagy a szakmáját űző szobafestő életét eddig megkeserítő festékes ecsetek csepegtetésére kínál ideális megoldást ez a doboz szélére csiptethető, az ecsetet mágnes segítségével rögzítő ecsetcsepegtető. Mindenkinek, aki meg akarja könnyíteni a lakásfelújítók életét: festékgyártók, és -forgalmazók, barkácsáruházak kiváló ügyfélmegtartó ajándéka lehet.

Viráglocsoló, permetező

Nemcsak viráglocsolásra, hanem a strandon felfrissülésre vagy vasaláskor is kiválóan használható permetező. Összahajtható, kis helyen tárolható, teljes felületén dekorálható.

Tollpendrive

Az átlagos tollpendrive kínálatokban többnyire fémből készült pendrive-ok szerepelnek, azonban ezek anyaguk miatt túlságosan súlyosak, így az áruk is magasabb, mint amennyit egy pendrive-ért szívesen kifizetnénk. Ez a tollpendrive formáját tekintve a legnépszerűbb tollmodelleket idézi, anyagát tekintve azonban biztosak lehetünk benne, hogy alig kerül többe, mint a legolcsóbb pendrive modellek. A mágneses megoldásnak hála a pendrive biztonságosan marad a helyén a toll végében.

Hőre színváltós stresszlabda

31 C fok feletti hőmérséklet esetén változtatja a színét. Egyszerű stresszlevezető labda helyett válassza az érdekesebb színváltoztató stresszlevezetőt. Erre biztosan emlékezni fognak partnerei.

Malacpersely megosztott részekkel

Az igazán tudatos pénzügyi szakemberek megtakarítási módja. Okos gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek. A malacpersely különböző rekeszeiben más-más célra gyűjtheti a megtakarításait.

Karra szerelhető ventillátor

Zárt térben tartott tömeges rendezvények életmentő kelléke.

Cigarettagyújtó LED lámpával

USB-ről tölthető, gáz nélkül működő, biztonságos cigarettagyújtó. méret: 8.4 x 4.1 x 0.85 cm Szállításához nem szükséges külön engedéllyel rendelkező teherautó, hiszen nem tartalmaz gázt.

Touch screen és pendrive egyben

Egyedi design, minőségi kivitelezés.

Stresszlabda UV-fényre változó színnel

Még a nap is kisüt az ötlet láttán, de mi jó ha tisztában vagyunk vele, hogy ki vagyunk téve a sugárzásának. A labda színe az UV fény hatására elváltozik, figyelmeztetve arra, hogy magas faktorszámú napkrém használata ajánlott.

Földgömbös toll

Globális terjeszkedési vágy legjobban egy hatalmas írószerrel fejezhető ki, melyet forgatható földgömb díszít. Írja be cégét a történelembe !

Stresszleveztő, világító egér

Hagyományos számítástechnikai felszerelés új köntösben. Ez a szilikon egér minden irodai cica álma. Puha felület, ellenállhatatlan tapintás.

Fejhallgató és hangszóró egyben

A jó minőségű zenehallgatáshoz elengedhetetlen a jó fejhallgató. És a haverokkal mi lesz? Hogyan osszuk meg velük kedvenc zenénket? Ez a fejhallgató lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal hangszóróvá alakítsuk, ezzel a zenehallgatást közösségi élménnyé varázsoljuk. Ez a termék nem csak a tapasztalt vállalati vezetők és marketingesek, hanem az ő gyermekeik tetszését is el fogja nyerni.

Falióra italos cégeknek

méret: 35 *35 * 4,3 cm

Gumicsizma minden időben

Olyan deisgn-t találjon ki, hogy a csizmát ne csak akkor hordják, amikor igazán szükséges.

Rezgésre, zenére pulzáló fényű alátét

Apró eszköz, amely emlékezetessé teszi a bulit. Az üveg talpára ragasztható alátét rázás hatására vagy a hangforráshoz közel a zene ritmusára megvilágítja az üveget. Átengedné ezt a ziccert a konkurenciának?

Rezgésre, zenére pulzáló fényű gyűrű

A közösségi élmény még teljesebbé válik, ha az együtt tapsoló emberek kezén a gyűrű is egy ritmusra villog. Kösse márkáját pozítiv élményhez!

Stresszlevelezető béka

Stresszlevezető labdák egyedi formában. Fotózza le cége jellemző termékét, küldje el logóját vagy egyszerűen csak mondja el, milyen stresszlevezetőt szeretne és mi formába öntjük.

Érintőceruza és tisztítókendő

Ki ne törölgetné folyamatosan az érintőképernyős telefonját vagy tabletjét? Számukra praktikus ajándék az érintő ceruza mikroszálas törlőkendővel.

Jelölőlapok

Ez már annyira jól néz ki, hogy nem szeretném elhasználni. Ha nem is mondjuk ki, de kivel ne fordult volna elő, hogy egy egyszerű , naponta használt fogyóeszköz még évek múltán is íróasztalunkon díszeleg, mert sajnáljuk elhasználni? Miért ne díszítené ezt a terméket az Ön cégének logója?

iPhone hátlapvédő és kártyatartó

Előfordulhat olyan szituáció, amikor nem vihet magával mást csak a telefonját, mégis jól jönne pár névjegy vagy bankkártya. Erre nyújt megoldást a telefonra ragasztható kártyatartó, mely egyben védelmet is biztosít készüléke számára. A képen látható modell kézi gyártású papírból készült.

Jelölőindex

Ez már annyira jól néz ki, hogy nem szeretném elhasználni. Ha nem is mondjuk ki, de kivel ne fordult volna elő, hogy egy egyszerű, naponta használt fogyóeszköz még évek múltán is íróasztalán díszelgett, mert sajnálta elhasználni? Miért ne díszítené ezt a terméket az Ön cégének logója?

Kesztyű tapsszámlálóval

Kesztyű tapsszámlálóval

Pendrive egyediesített

Teljes felületén 4C nyomható pendrive kulcstartóval. Ne gondolkozzon egysíkúan. Merje feszegetni a hartárokat.

Egyedi logóval ellátott cukorka egyedi csomagolásban

Egyedi gyártású cukorka bármilyen, a cég arculatához legjobban illő csomagolásban,

Magvas toll

Magvas gondolatokhoz magvas toll. Újrahasznosított papírból készült toll, egyedi klipsszel gyártható és kupakjában fenyőmagokat rejt.

Puzzle mug

Játékos és hasznos. Helyezze cége üzenetét elmozdítható lapocskákra, melyek újra egy képpé állnak össze, az ügyes használó keze által. Kihívás, mely emlékezetessé teszi az üzenetet.

Puha PVC napelemes lámpa

Már megint egy termék, amit nem csak automatikusan meg kell rendelni, hanem bele kell tenni az ötletet, ki kell találni, hogy ne csak cégünk legyen megkülönböztethető a versenytársaktól, hanem az általunk adott ajándékok is.

Papírzsebkendő

Mi jut eszébe az éppen megfázással küzdő, influenzás, éppen orrot fújó embernek? Talán az, hogy mikor lesz már vége? Hogy mit kellene bevenni, hogy elmúljon végre? Ha ebben tud segíteni, akkor találja el piacát ezzel a pontosan célzó reklámhordozóval!

Szív alakú gémkapcsok mágneses dobozban

A doboz mérete, design-ja, a gémkapcsok formája és mennyisége szabadon választható. A gémkapcsok esetében rengeteg standard forma és szín áll rendelkezésre, amelyek közül választhat, azonban a doboz grafikája csak a kreativitáson múlik.

Torta formára csomagolt bevásárlótáska

Mennyivel mutatósabb ez a csomagolás, mint egy nylonzacskó és mennyivel olcsóbb, mint egy külön az ajándék átadására készített dísztasak... A cégajándék így is átadható és értékesebbé tehető. Óvja környezetét sokszor használható bevásárló táskával.

Söröskupak formájú egér

No Comment... Vagy ez az az eset, amikor az egerek kupakolnak? :)

Dominó

Ilyet még nem látott a világ! Lila dominóóóó? Ezt a dominót nagymamaként még tovább fogja ajándékozni gyermekünk! Márkahűségre törekvőknek ajánljuk, ha kellően nagy mennyiségre van szükségük.

Kukorica morzsoló

Indul a főtt kukorica szezon.

Anatómiaia modell

Esztétikus, szépen tárolható modellgyűjtemény.

Fényvisszaverő csuklópánt

Az egyre emelkedő benzináraknak köszönhetően egyre több a kerékpáros az utakon. A kötelező biztonsági felszerelésen túl néha egy apró eszköz is jelentőséggel bírhat és életet menhet. Járuljon hozzá...

Drukkoló kesztyű , törülköző

Hajrá "kedvenc csapatom" !!! A csapat neve behelyettesítendő. Sponzoráló cégek, sportklubok színével, logójával gyártható ártalmatlan drukkolóeszköz. Vagy: minden extrém esetre, amikor fázik a kezünk, mégis törülköznünk kell. Láttunk már ennél haszontalanabb innovációt is....:)

Logó formában növő fű

Egyszerűbben: ahol az Ön cége nincs ott, ott a fű sem nő. Ne felejtse el: minden komoly külsejű felnőttben ott rejlik a kísérletező kedvű gyerek. 1000 db felett rendelhető.

Szemüveg logóval

A reklámzaj elkerülése érdekében helyezze márkáját előtérbe! Márkáját már csak akkor nem veszik észre, ha csukott szemmel járnak.

Szív modell

Minőségi kivitelezésű oktató vagy szemléltető célú modellek.

Stresszlevezető

Egyedi formájú stresszlevezető, ha formát szeretne bontani. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Szatyor műanyag gömbben

A szatyor tetszőleges grafikájú logóval rendelhető, különböző színekben. Méret: gömb átmérője: 8.5 cm; szatyor mérete: 55*30*50 cm

Napelemes toll

Napelemmel működteti a mini képernyőt, melyre tetszőleges logó vihető fel. Ideális zöld szervezeteknek vagy akár választási kampányokhoz szóró ajándéknak. Méret: 10*3.3*1.5 cm Anyaga: ABS+akril

Legyező

Üdítőitalok, nyaralással kapcsolatos termékek vagy légkondícionáló berendezések, napozással kapcsolatos cikkek reklámozására kiválóan alkalmas reklámhordozó.

Ujjlámpa

2 in 1 marketing. Borral átadva prémium ajándék és PR eszköz, írószertartóvá alakítva hosszantartó reklámhatás. Zseniális....

Mini hangrögzítős lámpa

Mobil telefonra akasztható mini hangrögzítős lámpa. 10 mp hosszúságú szöveget lehet rá rögzíteni. Csak 10 gramm. Kis mérete ellenére, nagy logózási felülettel rendelkezik. Mérete: 44*21*17 mm

Bluetooth headset ékszerrel

Tetszőleges színekben és díszítéssel rendelhető headset.

Zsugorított szivacs

A szivacs méretének ötöd, hatod részére préselhető, Egyedi forma gyártása is lehetséges. A minimális rendelhető mennyiségről a részletek ismeretében tudnk felvilágosítást adni.

Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2020

Logózott, feliratos ajándékok cégeknek 29 év szakmai garanciájával: 4 100 partnerünknek, naponta 60 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2020
Kapcsolatokat SzÉpítünk!

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól és növelik a felhasználói élményt, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

PHP: 0.349s | SQL: 0,008s | 2020-05-29 18:27:53