Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

Céges ajándékötletek férfiaknak, mert megérdemlik 2024-01-23


Ki ne szeretne ajándékot kapni? Legyen akár üzleti partner, ügyfél, beszállító vagy kolléga, a férfiak éppúgy örülnek az apró figyelmességeknek, akár a hölgyek. A promóciós termékek ráadásul nagyszerű eszközt jelentenek a kisvállalkozások számára, ha szeretnék növelni márkájuk ismertségét és a vásárlóik hűségét. Szeretnél néhány tippet, hogy milyen promóciós termékekkel rukkolj elő idén? Ajándék ötletek férfiaknak a Reklámajándék.hu-tól a jól megválasztott és ötletes meglepetésekért.

Praktikus, egyedi ajándékok férfiaknak: minden, ami szerelés

Sztereotípia vagy sem, a legtöbb férfi szívesen barkácsol, sőt, az otthoni szerelgetést sem veti meg, ha valami elromlik a háztartásban.

Mi tehát a legjobb ajándék férfiaknak?

  • Például egy multifunkcionális szerszámkészlet, amely tartalmazza a legfontosabb alapvető eszközöket, például csavarhúzót és kombinált fogót.
  • A praktikus ajándékok férfiaknak lista nem lenne teljes egy kiváló minőségű bicska nélkül. Egy Victorinox zsebkés például tizenkét funkcióval igazi mindenes, hiszen van rajta csipesz, kis és nagy penge, kulcstartó, konzervnyitó, csavarhúzó, dugóhúzó, fogpiszkáló, üvegnyitó, drótcsiszoló, valamint fúró, lyukasztó, sőt még varrótű is.
  • Mi okozhatna nagyobb meglepetést a férfiaknak, mint az autós ajándékok? Egy emblémázott autós telefontartóUSB töltő vagy csomagtartó rendező mind hasznos kellékek, így folyton szem előtt lesznek a kocsiban, méghozzá a logóddal díszítve. 

Tipp: Szeretnél jobban elmélyedni az autós és barkácsajándékok között? Nézz körül a szerelés ajándékok, illetve autós ajándékok aloldalunkon további remek ajándék ötletért férfiaknak, vagy olvasd el az Emblémázott autós ajándékok című cikkünket még több hasznos tanácsért.

Egyedi ajándék férfiaknak: a meglepetés legyen hasznos és praktikus.

Forrás: Freepik

További ötletes ajándékok férfiaknak

Különleges ajándékot keresel férfiaknak, amely még sokáig emlékezteti a megajándékozottad a vállakozásodra?

  • piknik, kemping, grill kategóriát böngészve biztosan rábukkansz valamilyen izgalmasra termékre, ha az üzleti partnereid vagy vásárlóid szívesen töltik a szabadidejüket aktív pihenéssel.
  • Elegáns ajándék lehet férfiaknak például egy piknikhátizsák de egy piknik étkészlet is kiválóan emblémázható, így remek reklámajándék válhat belőle.
  • Egy apró figyelmesség is sokat jelenthet. Egy sportkulacs például elkísérheti az ügyfeledet, üzleti partneredet sportrendezvényekre, kirándulásokra és edzőtermekbe is.

Értékes és exkluzív férfi ajándékok ügyfeleknek

Sok vállalkozás a férfiaknak szánt reklámajándékokat illetően a hagyományos megoldásokkal szemben a kreatívabb és egyedibb tárgyakat választja. Például a szokásos bögrék helyett olyan termékek mellett döntenek, mint a powerbank vagy a Bluetooth hangszóró, hogy lenyűgözzék a férfi fogyasztókat. Az sem mellékes szempont, hogy egy értékes ajándékkal jobban ki lehet tűnni a versenytársak közül.

Tipp: Kíváncsi vagy, mivel érdemes meglepni a hölgyeket? Olvasd el az Ajándék ötletek nőknek című cikkünket is hasznos tippekért.

Ajándék ötletek férfiaknak a dolgos mindennapokhoz

Nem kell feltétlenül költséges ajándékokban gondolni, amikor az éves marketingbüdzsét tervezed. Néhány hasznos apróság vagy a munkához nélkülözhetetlen holmi is kiváló reklámhordozó lehet az ügyfélköröd számára.

  • Az elegáns logózott irodaszerek és a prémium írószerek a mindennapos munka megkerülhetetlen eszközei az irodában.
  • pólókpulóverek elmaradhatatlan kellékei a munkaruházatnak, de a vevőid, ügyfeleid is szívesen viselnek egy minőségi, ízlésesen logózott ruházati terméket.
  • Ha pedig szívügyed a környezetvédelem, egy vizespalack figyelmes ajándék, legyen szó a kollégákról, vagy akár a vásárlóidról, akiket megajándékoznál a hűségükért.

Férfinak ajándék: az irodaszer és a munkaruházat is nagyszerű meglepetés lehet.

Forrás: Reklámajándék.hu saját fotó

Férfi ajándék ötletek a Reklámajándék.hu-tól

Ajándék férfiaknak olcsón, jó minőségben? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi több mint 30 éves tapasztalatunk segítségével elvégezzük a feladatot a terméktervezéstől kezdve a csomagoláson át a szállításig. Jelentős raktárkészletünknek hála, nálunk biztosan megtalálod, amire szükséged van, legyen az akár autós ajándék férfiaknak vagy bármilyen reklámajándék vállalkozásod népszerűsítéséhez. 

Kiemelt kép forrása: Reklámajándék.hu saját fotó


 


 


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.157s | SQL: 0,022s | 2024-04-27 09:01:04