Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

Bocuse, Jamie, mi jöhet még?2016-02-19

Az idén több olyan esemény lesz itthon vagy külföldön, ami az általunk forgalmazott márkákkal van kapcsolatban vagy kiemelt alkalmat ad a cégeknek a reklámajándékozásra. 
1. Bocuse D`Or

Idén Budapestre, Magyarországra és a magyar gasztronómiára figyel majd a világ, hiszen hazánkban rendezik a világ legrangosabb szakácsversenyét, a Bocuse d’Or-t. A Budapesten, május 10-11-én megrendezendő Bocuse d’Or Europe versenyen 20 európai nemzet között dől majd el, hogy melyik 11 ország séfje jut be a 2017-es lyoni világdöntőre. Február 18-án, a FeHoVán tartott döntőn Széll Tamásnak járt az aranyérem, aki Bocuse d’Or 2013-as világdöntőjének 10. helyezettje volt, így ő képvisel bennünket az idei versenyen, hazai pályán. Őt akkor blogunkban is meggratuláltuk: http://reklamajandek.hu/r-szell
Ha szeretné a Bocuse feelinget üzleti partnereinek, kollégáinak is átadni, válogasson Bocuse márkás termékeink közül itt.

2. Jamie Budapesten

A Jamie`s Italian budapesti nyitását tavaszra ígérték, ami nem csak azt jelenti, hogy egy étteremmel több lesz itthon, hanem azt is, hogy Magyarország a harmadik olyan európai ország, ahol Jamie Oliver éttermet nyit. A laza olasz étteremben helyszínen frissen készített tészták mellett látványkonyha és egy lélegzetelállító terasz is várja majd a vendégeket. Reméljük a nyitással nem fognak csúszni, bár október óta nem nagyon hallani az előkészületekről. Jamie Oliver termékekben sem fog csalódni, itt kívánhatja meg őket.

Ennyit a gasztronómiáról, ezt most mozogjuk le.

3. Jégkorong VB májusban és labdarúgó EB júniusban

Egyetlen márkaépítő sem hagyhatja ki, hogy a sportesemények által gerjesztett figyelem egy kis fénysugarát ne a saját brandjére irányítsa. Ha ehhez minőségi, márkás ajándékokat választunk reklámhordozónak, akkor a Slazenger nem megkerülhető. Ez a márka 1881 óta áll a nyerő csapatok szolgálatában. Ebbe a sorba nem szégyen beállni. Slazenger sportszerek, napszemüvegek, sapkák és felsőruházat, mind kiválóan emblémázható. Itt válogathat közülük.


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.285s | SQL: 0,039s | 2024-04-25 10:09:32