Hello Win(ner), Halloween!- avagy ki lesz a tökfaragó verseny győztese?2023-10-02

A nyarat már elbúcsúztattuk könnyes nosztalgiával, de messze még az év végi pihenés, csempésszünk hát egy kis jókedvet munkahelyünkre tökfaragó verseny szervezésével! Persze egy kis bulit is lehet csapni az eredményhirdetéshez.  

A kelták hite szerint október 31-én este a holtak szellemei visszatérnek és mivel beköltözhetnek az élőkbe, félelmükben beöltöztek különféle álcázó maskarákba, mert ezzel akarták becsapni és összezavarni a holtak szellemeit. A halloweenhez kapcsolódó szokások eljutottak Magyarországra is, a bulizós és játékos hangulatú harsány szokásokkal és a vicsorító vagy vigyorgó, de rendszerint világító töklámpás szimbólumával, amely jellegzetes kellékként az ír népszokás faragott karórépájából az évszázadokig tartó változások során a mai napig megmaradt. (Wikipédia)

Szeretnél jó csapatot építeni? Keresed az alkalmat, hogy összeránthasd a kollégáidat? A tökfaragó verseny is egy opció. És hogyan fogjunk a rossz szellemeket elijesztő lámpások készítéséhez? Sablonokat tömegével fellelhetünk az interneten, de egy verseny úgy az igazi, ha saját fantáziánkat használjuk! Ha az ötlet megvan, végy egy kötényt! A faragáshoz szükséges egy éles kés, vagy bicska, a finomabb részletek kidolgozásához pedig használhatunk reszelőt vagy egyéb profi szerszámokat. A tökfaragás fáradságos munka, közben erőt meríthetünk egy csésze teából, kávéból, vagy egy jó pohár borból. (Teás cuccok, kávézáshoz kapcsolódó termékek , boros kiegészítők). És ha elkészült, tegyünk bele mécsest, vagy gyertyát. Az igazi ünnepi hangulat érdekében más fényekkel is fokozhatjuk a hangulatot.

És mi legyen a győztes jutalma? Egy jó kis konyhai kiegészítő , egy meleg takaró a hangulatos téli bekuckózáshoz vagy egy jó kosár, amelyben a tök is elfér.

Ha a színekkel szeretnél kapcsolódni a Halloween-hez, akkor válogass a narancssárga bögrék, pulóverek, golyóstollak, kulacsok, palackok, pólók, hátizsákok, bevásárlótáskák, sapkák és sálak, füzetek közül.

A Reklámajándék.hu házi versenyéről október végén jelentkezünk képekkel! 


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.329s | SQL: 0,036s | 2024-07-20 03:45:28