Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

2023 - Pantone Viva Magenta - az év színe2023-01-11

Nemcsak a mi egyik kedvenc színünk a magenta, hanem egy-két multicég is ezt a színt választotta meghatározó arculati eleméül, talán nem véletlenül. A Pantone cég által az év színének megválasztott Viva Magenta egy a természetben gyökerező pink-korall árnyalat, amely a vörös tónusból származik. Bátor és intenzív, lüktető szín. Úgy gondoljuk, hogy szükség is van arra, hogy az idei év főszíne erőteljes és lendületet adó, bátor önkifejezésre ösztönző legyen. 

Ez a szín megtalálható számos népszerű termékünk alapszínében is. A teljesség igénye nélkül és csak a kedvenceink közül válogattunk:

Bodhi, 500 ml űrtartalmú üvegpalackunkat sok további szín mellett magenta színű neoprén tokban is rendelhetitek. Ez egy csavaros kupakú, jól záródó üvegpalack, amit a neoprén tok remekül szigetel. Változatos módon tudjuk a terméket dekorálni akár a palackon is több helyen, ahogy a tokon is.

Akármennyire is hódítanak a felhő-alapú adatelhelyezések, mégis a mindennapokban kiválóan használható az usb stick, közismertebb nevén pendrive, mint reklám- és adathordozó; 1, 2, 4, 8, 6 és 32 GB kapacitással tudjuk szállítani őket még ebben a különleges színben is. 

Amennyiben csak egy kis színfoltot keresel egy terméken, mert nagy felületre van szükséged a saját céges üzeneted elhelyezéséhez, úgy örömmel ajánljuk Spectrum A5 füzetünket színes jelölő szalaggal és gumicsík záródással. Ez a fiatalos és népszerű jegyzetfüzet 80 oldalas, vonalas kialakítású és nagyszerűen emblémázható digitális nyomással a teljes felületén.

Ha költséghatékonyan szeretnél meglepni olyan célcsoportokat, akik a funkcionalitás elé helyezik az esztétikumot és cukiságot, akkor is sok apróság közül válogathatsz. Amennyiben a magenta vagy esetleg pink felületre szeretnéd elhelyezni a céges arculatodnak megfelelő színben a logódat, akkor akár új trendet is teremthetsz a céges ajándékozási stratégiádban. 

Ne feledd: a magenta szín üzenete az, hogy merj bátran változtatni. Felejtsd el azt, amit gyerekkorodban a színek egymáshoz illeszthetőségéről tanultál és megszoktál, mert ez a legbiztosabb módja annak, hogy észrevétlen maradj. Márpedig márkaépítés során nem ez a cél, ugye. :)

 

Személyes kedvencünk, a H2O sportkulacs-sorozat. Több száz variációban elérhetőek a modelljei, így a 2023-as év színében is. A termék különlegessége, hogy különböző formájú, különböző záródású (csavaros, flippes, pattintós) és nem utolsó sorban választható űrtartalmú modellt vonultat fel. Túl a designon és a színeken, fontos tudni, hogy a termék 100%-ban az óceánok műanyag hulladékának professzionális újrafelhasználásával készül. Annyira nagy a variációk lehetősége, hogy ezt a családot nem mutatjuk be webáruházunkban, érdeklődj róluk ügyfélszolgálatunkon vagy ügyfélmenedzserednél.

A PANTONE minden évben az Art Basel Miami keretében hirdeti meg az év leginspiratív színének kampányát. A 18-1750 Viva Magenta egy merész, ugyanakkor szellemes választás. Azt hirdeti, hogy merjünk bátrak lenni, nézzünk szembe a kihívásokkal, nem kell törődnünk bizonyos konvenciókkal, életörömet és teljességet sugároz. Kívánunk tehát az új esztendőhöz szebbnél szebb kreatív ötleteket, izgalmas desingokat és örömmel vesszük, ha együtt valósíthatjuk meg ezeket a koncepciókat, hiszen mi idén is Kapcsolatokat SzÉpítünk.


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.316s | SQL: 0,039s | 2024-04-28 22:46:11