Tavaszi fáradtság ellen SPA élmény reklámajándékokkal2023-04-04

Egy otthonos, harmonikus környezetben mindenki jobban szereti tölteni az időt egy stresszes nap után. Hogyan tudunk elvonulni, lazítani otthon és megélni a szép pillanatokat? A felgyorsult tempóban, a megemelkedett benzinárak és hotelárak mellett nem mindig és mindenkinek nyílik arra lehetősége, hogy elmenjen kikapcsolódni akár egyedül vagy a párjával, de megmutatjuk, hogy otthon is van erre lehetőség.

Első gondolatként a gyertya jut sokunknak az eszébe, mi sem gondolkozunk másképpen, hiszen egy kellemes illat nagyban hozzájárul a relaxációhoz. Fahéj és vanília illatban is elérhető, bádogdobozban és színben egyező dekorzsinórral. Miután elhasználtuk a gyertyát, a fémdobozt kimosva, kis tárolóként is hasznosíthatjuk.

Természetesen már az 100%-ban újrahasznosított üvegből készült termékek mellett sem mehetünk el. Új márkánk az Authentic, spanyol termékcsalád, amiből gyertya és mécsestartó is kapható nálunk. Ezek az újrahasznosított üvegből készült termékek, 1 üvegpalack felhasználásával készültek. Az újrahasznosított üveg gyártása során kevesebb energiát, nyersanyagot és adalékanyagokat használnak fel, mint a hagyományos üveg készítésekor.

Ha már gondoskodtunk a megfelelő illatról és fényről, a masszírozásra is fordítsunk figyelmet. Egy megfelelő otthoni masszírozóval is sok stresszt lehet oldani, a nehéz, feszült időkben. A környezetbarát bambuszból készült masszírozók esetében a felhasznált bambusz forrása és előállítása a fenntartható szabványok szerint történik. A bambuszt jól lehet emblémázni, gravírozni.

Környezetünk is hatással van a hangulatunkra. Apró módosítássokkal is érezhetjük úgy, hogy nagy felújítást végeztünk el a lákasban/házban és elérhetjük a SPA hangulatot. Egy új tükör, sminkrendező, bambusz fésű vagy egy tisztálkodási kiegészítő is segít feldobni a napunkat.

De a SPA hangulathoz leginkább a pihe-puha köntösök és törölközők segítenek hozzá. Nincs is kellemesebb egy hosszú, fárasztó nap után egy fürdőt venni és utána a kényelmes köntösbe bújva elfelejteni a mindennapi gondokat. A törölközők között vannak vékonyabb és vastagabb anyagból készültet is, de a kis kéztörlőtől egészen a nagy strandtörölköző méretig találunk számunkra vagy ajándékozásra megfelelőt is. A pasztellszínektől kezdve a fekete/fehéren át egészen a 2023-es év színéig, a magentáig eljutva, sokféle színt megtalálunk a kínálatban.

Ezekkel a termékekkel, amellett, hogy sokuk előállítása során a bolygónk állapotának a megőrzése is szempont volt, ránk is pozitívan hatnak, hiszen divatosak, hangulatosak és egy kis frissességet visznek a mindennapokba. A kellemes, pihentető percek mellett gondoljunk arra is, hogy ezeket a termékeket egyediesíteni is lehet, akár személyre szabottá vagy egy cég logóval emlékeztetni használóját, hogy kitől is kapta a remek ajándékot.


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.248s | SQL: 0,026s | 2024-07-25 06:00:48