Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

Lojalitást növelő ajándékok2023-06-22

Ha az alkalmazottak nem érzik magukat megbecsültnek a munkahelyükön, gyakran felmondanak vagy a minimumon teljesítenek. Az elismerés a legfontosabb motiváló tényezők közé tartozik, és bár egy szívből jövő köszönetnyilvánítás sokat segíthet, a lojalitást növelő ajándékok sokkal hasznosabbak. Örvendeztessük meg a munkatársainkat valamivel a nyári szabadság előtt, és a pihenést követően garantáltan nagyobb lelkesedéssel vágnak bele újra a munkába!

Amikor a termelékenység növeléséről van szó, az alkalmazottak megbecsülése az egyik leghatékonyabb eszköz, amely a rendelkezésünkre áll. Ha elismerjük őket, az nagy hatással lehet arra, hogy elköteleződjenek a cégünk iránt. A nyár tökéletes alkalom a csapat jutalmazására, az ilyenkor adható, lojalitást növelő ajándékok pedig sokfélék lehetnek. Érdemes olyasvalamit választani, aminek a vakáció idején is hasznát vehetik. Sőt! Megkérhetjük őket, hogy a szabadságuk alatt készítsenek fotót a cég számára az ajándékról egy jellegzetes/egzotikus helyszínen. Ha hozzájárulnak, akkor még a social media jelenlétünket is felturbózhatjuk.

A megbecsülés hatása

Azok a dolgozók, akik úgy vélik, hogy a vezetés egész emberként - nem csak alkalmazottként - törődik velük, nagyobb valószínűséggel maradnak hosszú távon a vállalatnál. Ha a munkájukért cserébe megajándékozzuk őket, értékesnek és a csapat tagjának érzik magukat; produktívabbak, megbízhatóbbak, motiváltabbak és elhivatottabbak, sőt a kollégáikkal is empatikusabbak lesznek, ami kedvező munkahelyi légkört teremt. Az ilyen munkavállaló jellemzően aktívabb szerepet tölt be a vállalaton belül, vagyis szívesen ad tanácsokat és ötleteket a csapat többi tagjának. És van még valami. Kutatások szerint a hála érzése pozitív hatással van az emberek egészségére. Boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá válnak általa, jobban alszanak, kevésbé szoronganak.

Egy születésnap, előléptetés, valamilyen szakmai mérföldkő, egy nehéz projekt vagy egy új ügyfél megnyerése nagyszerű alkalomnak bizonyulhat a munkatársaink megjutalmazására. Ne feledjük azonban, hogy az ajándékozás nem csak különleges eseményekre van fenntartva, és munkáltatóként bármikor kimutathatjuk a dolgozóink iránt érzett megbecsülésünket, akár véletlenszerűen is, mondjuk a nyári szabadság előtt, úgynevezett visszavárunk ajándékokkal. Döntsük el, hogy mely napok a legfontosabbak számunkra, és mi fér bele a költségvetésünkbe. 

Hogyan kell kiválasztani a megfelelő ajándékot?

Kihívást jelenthet megtalálni a tökéletes dolgot, különösen akkor, ha egyedi élményt próbálunk nyújtani. Ha a nyári szabadságok előtt egyforma ajándékkal szeretnénk kedveskedni a csapatunknak, például egy üveg borral - mert az jár a fejünkben, hogy egy hideg fröccsöt mindenki szívesen megiszik a vízparton ülve -, akkor nem biztos, hogy jól döntünk. Jobban tesszük, ha nem támogatjuk az alkoholfogyasztást, mert vannak, akik személyes döntésük miatt (vallási, vagy egyéb okból) nem fogyasztanak szeszt vagy rossz emlékük kapcsolódik hozzá. Semmiképpen ne keltsünk ellenérzést kollégákban. A törődés sokkal jobb módja, ha olyasmi olyat adunk, ami megmutatja, hogy valóban ismerjük őket, tisztában vagyunk a hobbijukkal, az életmódjukkal vagy az érdeklődési körükkel. Valamit, amit értékelni fognak, ami jobbá teszi az életüket, vagy segíti őket a munkában, ha majd visszatérnek a nyaralásból. A legjobb ajándékok személyesek, és azt mutatják, hogy erőfeszítéseket tettünk a kiválasztásukra. 

Mennyibe kerüljön az ajándék?

Nem szükséges nagy költségekbe verni magunkat az ajándékozás során, hiszen az alacsonyabb árfekvésű termékek is komoly értéket képviselhetnek azáltal, hogy nélkülözhetetlenek a vakáció idején. A poggyászazonosító , bőröndpánt és a bőröndlakat olyan utazási kellékek, amik nem kerülnek sokba, azonban a funkciójuknál fogva felbecsülhetetlenek. 

Az utazást kedvelő kollégáinknak ajándékozhatunk extra nagy strandtáskát, hiszen remekül helyettesíti a kézipoggyászt. A legtöbben egyébként is ellátogatnak a vízpartra a nyaralásuk ideje alatt, vagyis a strandtáska mindenképp remek választás. A személyre szabott vászontáskák szintén nagyon praktikusak a vakáció során, és városnézéshez, hajókiránduláshoz egyaránt megfelelnek. Függetlenül attól, hogy valaki a medence partján hűsöl, a tengerparton tölti a napot, vagy a parkban pihen egy könyvet olvasva, a strandtörülköző fokozhatja az élményt.

Az emblémázott tornazsák köszönőajándékként is megállja a helyét, és ugyancsak jó szolgálatot tehet a nyaralás idején. Könnyedén elfér benne minden, amire a strandon szükség lehet, például vizespalack vagy fényvédő.

Ha komolyabb ajándékban gondolkodunk, a reklámruházat, mondjuk az emblémázott póló vagy a perzselő napsütéstől védő baseballsapka okos választás. Személyre szabható, céges logóval és üzenetekkel hímezhető, szitázható. Utcai, mindennapos használatra és munkaruhának egyaránt alkalmas, egyszóval nem csupán a nyaralás alatt viselhető.

Meglepetés nyaralás utánra

A szabadságot követően egyeseket szinte sokként ér a munkába való visszatérés és a hétköznapok monotóniája. Tegyünk róla, hogy jobban érezzék magukat a munkahelyükön, például varázsoljuk kényelmesebbé vagy hangulatosabbá az irodájukat, hogy örömmel jöjjenek vissza. Helyezzünk el az íróasztalukon egy aromaterápiás gyertyát, ami oldja a stresszt, vagy egy névre szóló bögrét -például: Jó, hogy újra itt vagy! - felirattal. Ezek olyan apró figyelmességek, amikkel azt éreztetjük, hogy a munkatársaink valóban fontosak számunkra. A megfelelő ajándék a megfelelő időben maximális hatást fejt ki. 

Bízzuk magunkat profikra!

A nyár kiváló időszak a márkaismertség növelésére akár az alkalmazottaknak szánt köszönőajándékok révén. Ha olyan logózott dolgokat választunk, amelyek praktikusak a vakáció idején, például az utazások során, terjeszthetjük a vállalkozásunk hírét. Igen, tudjuk, hogy nehéz lehet megtalálni a legmegfelelőbb terméket, de remélhetőleg adtunk néhány ötletet. A Reklámajándék.hu-nál egész évben segítünk az ügyfeleinknek, és gondoskodunk róla, hogy kiélvezhessék a nyár minden pillanatát!


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.911s | SQL: 0,068s | 2024-04-29 17:07:39