Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

Ceruzafétis !?!?!? Ilyen van?2023-08-15

Ki ne hallott volna arról a városi legendáról, hogy míg az USÁ-ban a golyóstoll használatát erőltették, addig az oroszok nemes egyszerűséggel ceruzát használtak az űrben? Igaz vagy hamis? Miért használnak az ácsok lapos, széles ácsceruzát? Mi a gyakorlati haszna a henger alakúra vagy hatszögletűre kialakított modelleknek? A megfejtéseket kommentben várjuk.:) 

Egyszerűsége dacára  nem is olyan egyszerű ceruzát gyártani. Hosszú és bonyolult eljáráson megy végig az alapanyag, mire használni tudjuk.
Hadd meséljük el, hogy készül ez a klasszikus, rendkívül olcsó reklámeszköz, mely újólag nagyon népszerű a piacon. A grafitceruza két részre bontható, a belső rész a ceruzabél, ami három fő alkotóelemből áll: grafitból, agyagból és koromból. A ceruzabélhez úgy aprítják fel a grafitot, hogy a kristályos szerkezete ép maradjon, emiatt a ceruzával rajzolt vonalak egyenletessége, fedőképessége megfelelő marad. Ezután meghatározzák a kívánt keménységet úgy, hogy a grafithoz finomított, tisztított agyagot adnak. A gyúrhatóság eléréséhez vizet használnak, majd egy speciális dagasztógépbe teszik, hengerszékeken és sajtolókon vezetik keresztül az anyagot, majd végül 1000-1200 fokon speciális kemencében kiszárítják. 
A hagyományos ceruza másik fontos alkotórésze, a ceruzabelsőt védő, általában fából készült hüvely. Ezeket kezdetben romos házak fagerendái, vasúti talpfák és elöregedett hajók deszkái adták, ám ezek száma nyilván véges, így új megoldásokhoz kellett folyamodni. Ma már kifejezetten erre a célra termesztenek fákat, többnyire hárs-, fenyő- és égerfát használnak. A gyártás folyamán a fából téglákat készítenek, amikből olyan vastagságú szeleteket vágnak, mint a ceruza félbevágva. A külsejét viasszal kezelik, míg a belső részébe olyan mélyedést vájnak, ami megegyezik a ceruzabél méretével. A két félből álló hengert ragasztóval összepréselik, majd ceruza méretűre és formájúra alakítják. A ceruza faházának festése a végső mozzanat.

Szóló ceruzát natúr, kék, fehér, ezüst és fekete színekben tudtok választani. Ezek mindegyikét kihegyezés nélkül szállítjuk, hogy megóvjuk a terméket a szállítás közbeni esetleges sérüléstől. Ceruzáinkat gravírozva és tamponnyomva is választhatjátok. Ma már létezik fa nélkül készített ceruza is, amit nálunk Karst márka képvisel. Rajzkészleteink 6 és 12 darabos kivitelben választhatóak vagy kombinálva filctollal, zsírkrétával, komplett szettként adhatóak a gyerekeknek táborozás, iskolakezdés, céges, családi napok alkalmával. A készletek esetében a külső csomagoláson szoktuk az emblémát elhelyezni. A gyerekek ajándékozásához színesceruzákat, kis mesefigurákkal díszített (tigris, katica, egér, béka és tehénke) modellt is ajánlunk.
A kifestőkkel felnőttek is szívesen bíbelődnek, mert közben jobban tudnak meditálni, stresszoldani. Egy szép ábrákkal nyomtatott kifestő és egy színesceruza-készlet nagyszerű ajándék lehet egy welcome-csomagban vagy nyári szabadságra távozó kollégák számára. 

Az öko-tudatosság fényében is örömmel ajánljuk ezt az egyszerű, de népszerű terméket, aminek rengeteg gyűjtője is van szerte a világban. Emblémázott ceruzát készíteni menő, reklámcéllal is:)

Ceruzákkal kapcsolatos régi blogposztjaink:

https://blog.reklamajandek.hu/2014/09/egy-iroszer-7-evtizede.html

https://blog.reklamajandek.hu/2013/08/az-ultetheto-ceruza-sztorija.html

 


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.159s | SQL: 0,027s | 2024-04-29 12:12:04