Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

Miért nyerő iskolakezdéskor ajándékozni?2023-08-18

Míg egyes gyerekek alig várják, hogy szeptemberben ismét beülhessenek az iskolapadba, mások utálják a sulit. A szülők számára nemcsak ez utóbbi jelent gondot, hanem a tanszerek beszerzése is. Pénzmegtakarítás reményében sokan akciók után kutatnak, az iskolautálat ellen azonban már nehezebb tenni. A reklámajándék mindkét problémára megoldásra jelenthet.

Az igazság az, hogy nem mindenki boldog, hogy visszatérhet az iskolába. Azonban ezen lehet változtatni. A legjobb módja annak, hogy egy iskolás jó kedvvel induljon neki az új tanévnek, ha iskolakezdési ajándékot kap - különösen, ha az hasznosnak bizonyul.

Tegyünk jót a kollégáinkkal!

Azt mondják, a tanulás iránti vágy kialakítását már fiatalon el kell kezdeni. De legyünk őszinték, a gyerekek egy részét nem igazán érdekli az iskola, viszont egy kis ajándék - vagy inkább megvesztegetés - extra motivációt adhat nekik, és elejét veheti a reggeli, nem-akarok-suliba-menni hisztinek. Miért ne nyernénk meg őket olyan praktikus tárgyakkal, amelyek arra késztetik őket, hogy magukba szívják a tudást? Számos, az oktatással kapcsolatos reklámajándék létezik, emellett a vissza-az-iskolába időszak kiváló lehetőség a cégek számára, hogy szélesebb körben is megismertessék a nevüket és a márkájukat, miközben támogatják az iskolákat vagy a náluk dolgozó családos kollégáikat. Utóbbiak biztos nagyon hálásak lesznek azért, ha reggelente nem kell órákat könyörögniük a csemetéjüknek, hogy kimásszanak a takaró alól. 

Korán kelni az iskola miatt nyilván nem túl szórakoztató, de egy aranyos ébresztőóra segíthet megakadályozni, hogy a gyerek még akkor is az ágyban legyen, amikor már el kellene indulnia otthonról, és így a szülő is elkéssen a munkából. Amikor a kis elsősök egy hosszú iskolai nap után hazatérnek, néha csak egy ölelésre vágynak a szüleiktől, néha pedig szeretnének összebújni a kedvenc plüssfigurájukkal, aminek szintén feszültségoldó hatása van. Ha a gyerek nyugodt, a szülő is az, és jobban teljesít a munkahelyén.

Melyek a legnépszerűbb iskolakezdési promóciós termékek?

A diákok számára hasznos promóciós termékeknek se szeri, se száma, bizonyos dolgok azonban különösen fontosak az iskolakezdés idején. Minden tanulónak szüksége van jegyzetfüzetre, tolltartóraírószerekre, torna- és hátizsákra, vizespalackra és ételtartó dobozra, de a lista ezzel korántsem ér véget (ezért könnyen választhatunk a költségvetésünknek megfelelő reklámajándékot). 

Emlékszünk még arra, amikor gyerekként az iskolában megmutattuk a többieknek a kedvenc tolltartónkat és benne a szagos radírt és rotring ceruzát, amiről akkoriban mindenki áradozott? A ú.n. vetkőzős tollról már nem is beszélve. Erről szólnak a menő iskolaszerek! Többek a házi feladat elvégzéséhez nélkülözhetetlen tárgyaknál; szórakozást és örömöt hozhatnak a diákok életébe. vicces kialakítású reklámtollak páratlan iskolakezdési ajándékok, és enyhíthetik a kisdiákok szorongását az első tanórákon. 

Egy iskolásnak soha nem lehet elegendő tolla és ceruzája. Mindkettő fogyóeszköz, hiszen az alsós gyerekek előszeretettel hagyják el ezeket az iskolában és másutt, ami a reklámtollak esetében kifejezetten előnyös (hogy miért, arról korábbi cikkünkben írtunk). Mivel így tesznek, nem kell drága tollakkal ellátni őket, a műanyag golyóstoll is megteszi. Gimnazistáknak vagy egyetemistáknak természetesen ajándékozhatunk márkás tollat, és ugyanez vonatkozik a tanárokra is. 

Bár a tanulási módszerek az évtizedek során fejlődtek, és a laptopok, mobileszközök használatával digitálisan is jegyzetelhetünk, kiderült, hogy ezek egyike sem olyan hatékony, mint a papírra történő jegyzetelés. Ezért az írószereken túl a diákoknak rengeteg füzetre van szükségük (amikbe kedvükre firkálhatnak, ha nagyon unatkoznak óra közben :) ). A környezetbarát reklámajándékok - köztük a kőpapír füzet és a karton golyóstoll - a fenntarthatóságra nevelik a fiatalokat, nem mellesleg nagyon menők. 

A diákok szeretnek jól kinézni 

Szerencsére a beleizzadós nejlon iskolaköpeny már a múlté: manapság mindenki azt vesz fel az iskolába, amit akar. A legtöbb tinédzser szereti a divatot, és semmi sem csábítóbb a suliba való visszatérésben, mint új ruhákat kapni, nem igaz? A reklámruházat nagyon sokrétű, utcai és mindennapos használatra egyaránt alkalmas. Legyen szó pólóról vagy baseballsapkáról, nincs olyan gyerek, aki ne hordaná szívesen.

Manapság a hátizsákok a legnépszerűbb iskolatáskák, ezért tökéletes iskolai promóciós cikkek a diákok számára. Több közülük speciális laptop- és lopásgátló zsebbel van ellátva, divatos és praktikus viseletek. A húzózsinórral ellátott egyszerű hátizsák - más néven tornazsák - sokoldalúan felhasználható. A tornafelszerelés mellett alkalmas a kisebb könyvek hordozására, de beleférnek az iskolában elcsereberélt különféle ?kincsek? is. Jókora emblémázható felülettel rendelkezik, és megfelel sporttáska helyett.

A tudásszomj jó dolog - a kiszáradás viszont már kevésbé! A hidratáltság megőrzése egyaránt szükséges a jó koncentrációhoz és agyműködéshez. Az vizespalackok, sportkulacsok és termoszok ajándékozása ösztönözheti az egészséges szokások kialakítását, és biztosíthatja, hogy minden diáknak (vagy tanárnak) legyen miben hordoznia a kedvenc italát. A szó szoros értelmében ugyan nem számítanak divatos kiegészítőnek, de egy klassz kialakítású darab vagányságot kölcsönöz a tulajdonosának.

Az iskolai kellékek nélkülözhetetlenek, de nagyszerű ajándékok is lehetnek, ha praktikusak és személyre szabhatók. Egyedi reklámajándékok használatával kialakíthatjuk a márkahűséget, és az összetartozás érzését kelthetjük - mindkettő elengedhetetlen az oktatási szektorban. A céges logóval ellátott iskolaszerek nagyszerű módja annak, hogy vállalkozásunkat a következő szintre emeljük - miért ne tennénk meg mihamarabb? 

Gondoljunk a tanárokra is!

Egy jó tanár óriási változást hozhat a diákok életében. Segít jó irányba alakítani a jellemüket, és arra ösztönzi őket, hogy mindennap a legjobb önmaguk legyenek. Fejezzük ki a hálánkat, és mondjunk köszönetet ezeknek a pedagógusainak személyre szabott ajándékokkal. Ez lehet egy, a tanár nevével ellátott bögre vagy gravírozott toll. Mi a Reklámajándék. hu-nál azért dolgozunk, hogy az egyedien emblémázott tárgyainkkal az oktatóknak is örömteli pillanatokat szerezzünk.

Gyerekeknek szóló reklámajándékok:

https://reklamajandek.hu/gyerekeknek

 


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.280s | SQL: 0,040s | 2024-04-29 13:24:10