Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

Borozáshoz köthető reklámajándékok2023-09-13

Iszunk egy pohár bort? - hangzik el a kérdés sok háztartásban a hosszú téli estéken. Jól esik egy hangulatos gyertya fényénél átbeszélni a nap eseményeit egy pohár finom bor társaságában vagy a baráti találkozót feldobni egy koccintással, nem is beszélve a hozzá passzoló sajtokról.

Eddig rendben is van! De hogyan jutunk el a kiválasztástól az első jóleső kortyig? Vannak, akik alkalmazást is megnyitnak az üzletben a boros polc előtt bizonytalankodva, hogy valami támpontot kapjanak a választáshoz. Még nagyobb felelősség a bor kiválasztása, ha marketingesként, cégvezetőként vagy beszerzőként a céges ajándéknak szánt bort kell kiválasztanunk. Vannak közismert borászatok, akikre támaszkodhatunk, de a kevésbé ismert márkáknak is megadhatjuk a bizalmat, pláne ha az ár-érték arányuk kedvezőnek látszik. 

Mi, itt Magyarországon el vagyunk kényeztetve a belföldi, igen jó minőségű borokkal, mindenkinek megvan a saját élményével megtámogatott preferenciája és határozott véleménye. Viszont a céges beszerzés során sokkal több szempontot kell figyelembe vennünk: hány palackra van szükségünk? 100-200-1500? Van-e ennyi azonos minőségű palack a kedvenc borászatunknak készleten? Ki a célcsoportunk: férfi, nő, gyerek? :) Mi a célcsoport társadalmi státusza? Differenciálnunk kellene-e a partnereinket és különböző borokkal meglepni őket?

Ízlésen nem vitatkozunk, mondja a bölcs, de mégis figyelembe kell vennünk, hogy a célcsoportunk mit gondolhat az adott márkáról: ha kevésbé ismert a borászat, akkor nem kelt-e túl olcsó hatást  a borunk. Fehér, rozé vagy vörös illik-e az ajándékozási alkalomhoz? Van-e lehetőség egyedi, céges címkézésre? Ne feledjük, hogy a bor eredeti címkéjének a saját cégünk logójával ellátott címkére cserélése is hordoz rizikót: a felépített bormárka minden pozitív konnotációját eldobjuk és kockáztatjuk, hogy a borunkat bizonytalan minőségűnek fogják tartani. Milyen egyéb lehetőség van a bort céges logónkkal ellátni? Megelégedjünk csak a csomagolás emblémázásával?

Logisztikai dilemmák: hogyan oldjuk meg a csomagolást? Milyen papírtáska illik leginkább az adott borhoz, illetve a cégünk arculatához? Küldeni fogjuk (törékeny!), vagy kézben adjuk át? Hol tároljuk az átadás pillanatáig? Hogyan juttatjuk el a rendezvényre? 

Rengeteg kérdés vetődik fel, ami miatt a saját kínálatunkban nem szerepeltetünk bort, hanem hagyjuk, hogy az ügyfeleink saját preferenciájuk alapján válasszanak, és kérésükre fogadjuk/beszerezzük, ajándékcsomag részeként csomagoljuk, logisztikázzuk, illetve kiegészítőket biztosítunk hozzá.

A mi szerepünk akkor kezdődik, amikor a bor mellé egyéb ajándékot is szeretnétek adni: bornyitással-visszazárással, dekantálással kapcsolatos eszközök jönnek szóba. Hiszen ezek az eszközök teszik igazán relaxáló tevékenységgé, élménnyé az esti borozást. A vörösbor esetében a levegőztetés és a megfelelő hőfok is kulcsfontosságú.

Egy jól összeállított bor és borosszett, mint céges ajándék korántsem elcsépelt választás, különösen, ha csokoládéval vagy sajtfogyasztáshoz köthető kiegészítőkkel vadítjuk meg a csomagot. Ez az a céges ajándék, amit mindenképpen hazavisznek a  megajándékozottak, így a márkánkat becsempészhetjük az otthonokba. Kínálatunkban számos összeállítást találtok mindenféle budgetre: az egyszerű pincérbicskától, dugóhúzótól az elektromos dugóhúzóig, karos dugóhúzóig vagy a mindenféle kiegészítőket tartalmazó boroskészletig, amelyek bambusz- és fadobozban egy igazán elegáns ajándékot alkotnak. Ha mindenképpen fehér bort ajándékoznál, akkor a hidegen tartáshoz a jegesvödörkiváló választás, de a borhűtő a legmegfelelőbb erre a célra.
A kiegészítők emblémázása: gravírozása vagy tamponnyomása, illetve a papírtáska szitázása teszi megbecsült, valódi reklámajándékká a kiválasztott termékeket. El tudsz képzelni jobb marketinget, mint amikor az ünnepi asztalnál kerül szóba a márkád? Válogass és ízlelgesd a fenti szempontokat!


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.238s | SQL: 0,032s | 2024-04-29 16:11:29