Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

Céges tombola ötletek: szuper ajándékok a munkatársaknak2023-10-19

Inspirációt keresel a következő vállalati rendezvényhez, és jól jönnének céges tombola ötletek is, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát az eseményen? Adunk néhány hasznos tanácsot, hogy mindenki elégedetten távozzon a buli végén.

Ne feledd! A reklámajándékkal média felületet is vásárolsz. A logózott ajándékok hosszútávú márkaismertséget jelentenek a céged számára. Minél hasznosabb és/vagy minél minőségibb az az ajándék, amit kiválasztasz - egy ütős kreatívval emblémázva - annál tovább használatban lesz és annál inkább szeretni fogják az emberek. A tombolán kihúzott nyereménytárgyak egyetlen alkalmat jelentenek a sok közül, amikor megragadhatod a lehetőséget, hogy logózott ajándékokat osztogathass. 

3 jó tanács, hogy mindig rendelkezésedre álljanak a marketing anyagok:

  • Építs egész éves ajándékozási stratégiát: hány ügyfélnek, milyen alkalmakra, mennyit költessz.
  • Kérj be előre árajánlatokat pár mennyiségi sávval, hogy lásd, hogyan alakul az emblémázás költsége a mennyiség függvényében.
  • Alakíts ki egy ajándékraktárat, amiből az ad hoc alkalmak esetén meg tudod oldani az ajándékozást.

Ha ezt átgondolod, láthatod, hogy a tombolatárgyak biztosítása egy rendezvényre nem lehet elszigetelt  tevékenység: a marketing stratégiád részét képezi. A tombolatárgyak biztosítása egy nagyobb beszerzés részét képezze, mert a kis mennyiségek vásárlása nagyon megemeli a darabárat. Jöjjenek a részletek.

Céges tombola ötletek a felhőtlen szórakozásért


Céges rendezvény ötletek, amelyekkel garantált a siker

A céges rendezvények rendkívül fontosak, hiszen egyrészt a csapattagok számára lehetőséget nyújtanak, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, másrészt a vállalati kultúra fejlesztéséhez és a munkavállalói elköteleződéshez is hozzájárulnak. Akár a csapatszellem fokozása akár egy nagy iparági győzelem vagy a karácsony megünneplése a cél, az összejövetelnek szórakoztatónak és emlékezetesnek kell lennie. Milyen típusú céges rendezvényekben érdemes gondolkodni? Mutatunk néhány ötletet, amelyek tuti befutók lehetnek minden céges rendezvényen!

  • A különböző csapatépítő kihívások, vetélkedők és játékok elősegítik a csapatmunkát és a kreatív gondolkodást. Kipróbálhatjátok például a szabadulószobákat, amihez manapság már külső helyszínre sem kell menni, hiszen a mobil egységekkel akár a munkahelyre is ki tudnak telepedni, ami növelheti a részvételi arányt.
  • Szervezz zenés, gasztronómiai és kulturális programokat, ahol a munkatársak együtt lazíthatnak és szórakozhatnak. Rendezz például főzőversenyt, ahol a kollégák csapatokban kreatív és finom ételeket készíthetnek együtt, de ha népszerű előadóművészeket, zenekarokat hívsz vendégül a céges rendezvényre, azzal is feldobhatod a hangulatot.

Évzáró céges rendezvény szórakoztató programmal

A karaoke egyike azoknak a szórakoztató programoknak, amelyeken mindenki részt vehet, akár tud énekelni, akár nem. Ha ráadásul valami különlegeset is kipróbálnátok, ne hagyjátok ki a csoportos karaokét sem! Szerződtess le egy zenekart, hogy élő háttérzenét és némi plusz lendületet adj az eseménynek.

A kollégák versenyezhetnek a vállalat legjobb énekesének járó dicsőségért, vagy akár díjakat is biztosíthatsz különböző kategóriákban. Jutalmazhatod például a legjobb és legrosszabb előadást, a közönségkedvencet, illetve a legnehezebb dalválasztást is vicces, egyedi szövegezésű ruházati ajándékokkal.

Céges ajándék ötletek és ajándékcsomagok ünnepi eseményekre

Ha rendezvényt szervezel, akkor bizony ajándékok is dukálnak a résztvevőknek, amelyeket akár egy tombola keretében is kisorsolhatsz. A céges ajándékok és a céges ajándékcsomagok kiválasztása fontos lehetőség arra, hogy kifejezd munkatársaidnak, üzleti partnereidnek vagy ügyfeleidnek az elismerésed az együttműködésért és az elért eredményekért. Az ajándékoknak céges emblémával ellátottnak, praktikusnak és minőséginek kell lenniük. Íme néhány ajándék ötlet és ajándékcsomag összeállítás:

  • A logózott naptárak és noteszek praktikus és elegáns ajándékok, amelyekre a cég logóját, szlogenjét vagy egyéb üzenetet lehet gravíroztatni.
  • A minőségi, stílusos írószereket az alkalmazottak és ügyfelek egyaránt  hasznosnak találhatják.
  • A logózott pólók vagy polárpulóverek a cég arculatához illeszkednek, és akár az egyenruha részét is képezhetik.
  • Egy logóval ellátott minőségi irattáskát, laptoptáskát vagy hátizsákot a munkatársak és az ügyfelek is szívesen fogadnak.
  • Az emblémázotttermoszok és vizespalackok az irodában vagy otthon is jó szolgálatot tehetnek.

Céges tombola ötletek a felejthetetlen buliért

A céges tombola remek módja a közösségépítésnek, az együttműködés erősítésének, miközben a munkatársak a játék örömét is megosztják egymással. 

  • Választhatsz egy tematikát, például a gasztronómia vagy a filmek világában, így már csak arra kell ügyelned, hogy a tombolatárgyak is illeszkedjenek ehhez a témához.
  • Hozz létre különböző nyereménykategóriákat, például egészség és wellness vagy technológiai kütyük témában, hogy fokozd az érdeklődést.
  • Az évszaknak vagy az adott ünnepi szezonnak megfelelően alakítsd ki a tombola kínálatát, például karácsonyi ajándékok, nyaralási kellékek. 
  • Gondoskodj az atmoszféráról különféle szórakoztató kiegészítőkkel, dekorációval: kalapokkal, lufikkal, társasjátékokkal.
  • Tervezz be meglepetés nyereményeket, hogy fokozd a játék izgalmát és a résztvevők motivációját.

Céges karácsonyi ajándék ötletek

A céges karácsonyi partin is érdemes tombolázni extra nyereményekért. Az egyedi céges ajándékok, amelyek értéket képviselnek, például a vezeték nélküli hangszórók vagy a powerbankek mindenkinek örömet szereznek, míg az olyan kreatív céges ajándék, mint a Kedves naplóm csomag teaszűrős palackkal, füzettel, tollal és karácsonyi dísszel már az ünnep varázsát képviseli. A céges karácsonyi ajándékok közül kiemelkednek a különleges, szívmelengető meglepetések, mint például az Otthon melege csomag puha karácsonyi zoknival és az ünnepi ízeket idéző különleges lekvárral.

Karácsonyi céges ajándék és repi ajándék ötletek a Reklámajándék.hu-tól

Jelentős raktárkészletünknek hála, nálunk biztosan megtalálod, amit keresel, legyen az akár prémium céges ajándék vagy céges karácsonyi ajándékcsomag. Nézz körül nálunk, és rendelj minél előbb, hogy időt és stresszt spórolj magadnak. Ha elakadtál, keress minket bátran, segítünk! Céges karácsonyi ajándékok kollégáknak, céges reklámajándék több mint 30 év tapasztalattal!

Tipp: A céges tombola ötletek mellett kíváncsi vagy egyéb tippekre is a vállalati ajándékozás kapcsán? Olvasd el Céges karácsonyi ajándék ötletek cikkünket is, hogy ne csússz ki az időből című cikkünket is további hasznos tanácsokért!

Kiemelt kép forrása

https://www.freepik.com/free-photo/colleagues-celebrating-christmas-party-office-smiling-giving-presents_8225135.htm


 


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.387s | SQL: 0,043s | 2024-04-29 15:52:53