Reklámajándék ötletek kollégáknak különféle alkalmakra2023-12-13

Kreatív és különleges karácsonyi ajándék ötletek kollégáknak.Céges ajándék ötletek kollégáknak különféle alkalmakra   

Az üzleti világban a hatékony csapatmunka és a jó kollegiális kapcsolatok kiemelten fontosak, az ajándékozás pedig egy kiváló módja annak, hogy kifejezd az elismerésedet és erősítsd a munkahelyi közösséget. Milyen alkalmakra érdemes meglepni a munkatársakat? Folyamatosan keresd és teremtsd az alkalmat a kollégáid motiválására. Az értékesítők számára írj ki olyan versenyt, amelynek kategóriái alapján mindenki nyer, így senki nem lesz csalódott. Teremts alkalmakat az ünneplésre és ajándékozásra. A váratlan, meglepetésszerű összejöveteleknek van az igazán emlékezetes hatása. Amit ilyen alkalommal ajándélkozol, mint munkáltató, azt sokáig emlegetni fogják. 

Üdvözlő ajándék munkatársaknak

Napjaink munkavállalókért folytatott küzdelmében nem mindegy, hogy a kollégákat sikerül-e megtartani hosszú távon. Ha te egy közepes/nagy cég HR-ese vagy tudod, hogy évente hány új kollégát kell alkalmaznod és mekkora a fluktuáció. Hírdetsz, interjúztatsz, adminisztrálsz, szervezed a betanítást. Nem mindegy, hogy a dolgozók fogadása hogyan történik a cégednél: ki tudod-e alakítani a lojalitást. A lojalitás kialakítása új kollégák esetében az irodaszerek és/vagy munkaruha átadásán túl egyéb figyelmességgel is történhet, ami segíti a gyorsabb beilleszkedést, valamint megalapozza a jó munkaadói, munkavállalói kapcsolatot. A számaid ismeretében praktikus, ha előre betárazod az üdvözlő ajándékokat, így egyszerre nagyobb mennyiség emblémázásával, rendelésével pénzt takarítasz meg a cégnek.

Adunk pár ötletet, hogy mit tartalmazhat az üdvözlőcsomag:

Ajándék ötletek munkatársaknak a testi-lelki jóllétért

Kellemes munkahelyi légkörben jobban megy a munka, ezt mindenki tudja. Mutasd ki, hogy számít a céged számára a munkavállalóid testi-lelki egészsége és a csapatszellem. Szervezz céges sportnapot, focimeccset, pingpong- vagy frizbibajnokságot, főzőversenyt vagy simán egy lazító együttlétet egy parkban vagy folyóparton. Ezeket az alkalmakat kommunikáld a social média felületeiden, hírleveledben. Ne felejts el csoportképet készíteni az egyenpólóban feszítő csapatról. Ezeket a posztokat a kollégák is szívesen megosztják, mert büszkék lehetnek a munkahelyükre. Milyen ajándékokat vihetnek haza a kollégáid, amiről az esemény később is eszükbe jut és szép emlékeket idéz? Választhatsz gondoskodó wellnessajándékokat, amelyek megmutatják, hogy a cégnek számít a munkatársak mentális és fizikai egészsége.

Milyen ajándék ötletek jöhetnek szóba ebben a kategóriában?

Apró ajándékok kollégáknak 

Egy kis figyelmesség is sokat számít, ezért akár nőnapi ajándékként, akár Mikuláskor vagy születésnapokon is kedveskedhetsz valami aprósággal az ügyfeleidnek, kollégáidnak. Ez lehet például egy vászontáska, amely akár évekig használatban lesz. Ez úgy tűnik, hogy nem egy óriási ötlet, de valljuk be, hogy ez a termék hatalmas felületet kínál arra, hogy ne csak a céges üzeneted, logód szerepeljen rajta, hanem egy olyan - majdnem teljes felületet lefedő - színes grafika, ami miatt már szívesen használják, mert menőnek találják.

Munkahelyi búcsúajándék nőknek.Karácsonyi céges ajándék kollégáknak

Hogyan válaszd ki a karácsonyi ajándékot a munkatársaknak? Ha a büdzséd megengedi, akkor olyan márkás ajándékot is választhatsz, amit azért fognak értékelni, mert akár a saját pénzükből is megvásárolták volna maguknak. Ilyen a táskák között a Thule, Case Logic vagy Herschel márka. De az írószer kategória is tartogat klasszikus márkákat, amit a világon mindenhol szívesen fogadnak az emberek: Parker, Waterman, Rotring. Ha ennél még tovább mennél, akkor ajándékcsomagot is összeállíthasz a beosztottaidnak.

Az év vége közeledtével ajándékozhatsz hangulatos, téli holmikat is, hogy jóleső érzéssel gondoljanak a cégre, amikor belebújnak a meleg pulcsikba, plédekbe. Téli ajándék ötletek kollégáknak:

Emlék kollégáknak jeles alkalmakra

A céges mérföldköveken, jubileumokon túl alapíthatsz díjakat, hogy közösen ünnepeljétek meg a sikereket. A legjobb kolléganő ajándékot az kaphatja például a hölgyek közül, aki a legtöbbet tette a vállalkozás eredményességéért, de ugyanígy kitüntetheted a férfi kollégákat is kiemelkedő teljesítményükért egy elegáns tollkészlettel vagy egy laptoptáskával.

Tipp: Szívesen vennél még néhány ötletet jubileumi ajándékkal kapcsolatban? Kattints ide, és olvasd el tippjeinket ebben a témában is!

Búcsúajándék a cégtől a kollégák nyugdíjba vonulása alkalmából

Ha egy munkatárs a cégnél töltött hosszú évek után nyugdíjba vonul, fontos, hogy az ajándékraktáradból az adott személy számára az alkalomhoz méltó ajándékot válassz. Ilyenkor egy gáláns ajándék dukál, hogy megköszönd a sok-sok évnyi közös munkát és az eredményeket.

  • Választhatsz például egy szép boroskészletet, ha a nyugdíjba vonuló szívesen fogyaszt egy-egy pohár bort a vacsorához.
  • Egy hangszóró is értékes meglepetés, amely a nyugodt, zenehallgatással töltött pihenést biztosítja a megajándékozottnak.
  • A búcsúajándék lehet egy igényes bőrönd is, ha tudod, hogy a kollégád utazásokat tervez a nyugdíjas évekre.Búcsúajándék kollégáknak

Forrás: Reklámajándék.hu saját fotó

Céges ajándék ötletek kollégáknak a Reklámajándék.hu-tól

Ajándék ötletek kollégáknak rövid határidővel és jó áron? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi több mint 30 éves tapasztalatunk segítségével elvégezzük a feladatot a terméktervezéstől kezdve a csomagoláson át a szállításig. Jelentős raktárkészletünknek hála, nálunk biztosan megtalálod, amire szükséged van, legyen szó bármilyen reklámajándékról vállalkozásod népszerűsítéséhez.

Képek forrása:https://www.freepik.com/free-photo/smiley-people-posing-medium-shot_31286778.htmhttps://www.freepik.com/free-photo/young-happy-lady-with-gift-box-near-sofa-room_3579816.htm

 


 


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.312s | SQL: 0,035s | 2024-05-23 05:37:01