Hímzés - a legjobb hímzett ajándékok2024-04-23

A reklámajándékok fontos eszközei a vállalati marketingstratégiának, hiszen segítenek építeni a márkaismertséget és lojalitást. Ezen marketing eszközök közül kiemelkednek a hímzéssel dekorálható ajándékok, logóval ellátott textíliák, amelyek nem csak személyre szabottak lehetnek, de tartósak és elegánsak is.

https://reklamajandek.hu/images/blog/238/monogram-himzes.jpg

Miért remek céges ajándék a hímzett ruházat, sapka, táska? 

A hímzett termékek nem csupán szépek, hanem kifejezik a személyes törődést és figyelmet is. A vállalatok számára promóciós szempontból is kiváló lehetőség a hímzett ajándékok rendelése, marketing mixbe illesztése, mivel ezek az egyedi tervezésű termékek erősítik a márkahűséget, erősítik a vállalati identitást és professzionális megjelenést keltenek. Gépi hímzés segítségével gyorsan és hatékonyan készíthetők el nagyobb mennyiségben is egyedi ajándékok, mint például név felvarrók, monogram hímzések vagy logóval ellátott öltözékek, táskák.

Tekintsd meg hímzési szolgáltatásunkat, és válassz egyedi, személyre szabott termékeink közül, hogy valóban maradandó benyomást kelts az ügyfeleidben, munkatársaid körében!

A hímzés menete - Hogyan készülnek a hímzett reklámtárgyak?

A hímzés folyamata több lépésből áll, kezdve a látványtervezéstől. Legyen szó logó vagy szöveg hímzéséről, az első lépés a grafika termékre tervezése: a méret és a kivitelezhetőség meghatározása. 

A hímzés árának kikalkulálása a hímzendő grafika méretétől függ: az adott logó, szöveg hímzésideje és anyagfelhasználási igénye az öltésszám függvénye.

A látványterv és a végleges árajánlat elfogadása után kezdődik a hímzőgép programozása, próbahímzés készítése egy külön erre a célra dedikált egyállásos hímzőgéppel. A sikeres mintázás után kerülhetnek a hatfejes hímzőgép állásaira a megrendelt termékek.

A sokállásos, korszerű gépi hímzés lehetővé teszi a precíz és gyors munkavégzést, ami különösen nagyobb projektek esetén előnyös. Az egyszerű hímzésminták mellett a komplikáltabb, apró vonalakat tartalmazó logók, szlogenek megvalósítása is lehetséges.

A 138 adott fonalszínból a megadott Pantone színhez legközelebb állót alkalmazzuk, így az összhatás mindig megfelel az elvárásoknak. Egy grafikán belül 12 féle színű fonal használható.

A bonyolult, többrétegű anyagok: dzsekik, bélelt mellények hímzése speciális szakértelmet igényel. A hímzéshez kiválasztják a megfelelő méretű és formájú befogókeretet, amibe a termék adott felületének kifeszítése, rögzítése történik. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a kész terméken - bizonyos fényviszonyok mellett - látszódik a keret széle, viszont ez a jelenség az első mosásig áll fenn, a hímzőkeret nem okoz maradandó szövetsérülést.

hímzés egy ruhadarabon

A legtöbb termék esetében szükség van egy rögzítő alátét, segédtextília (vetex) használatára a szövet hátoldalán, illetve rátétre (fólia) az anyag felső részén. A vetex különösen fontos a vékonyabb anyagoknál: piképólók, pólók hímzésekor a puha, nyúlékony anyag stabilitását növelni kell, hogy a grafika arányai ne torzuljanak a nyúlás miatt, illetve a ruhadarab mosásakor is segít ez a plusz réteg megtartani a hímzés struktúráját. A fólia a bolyhosabb, kevésbé egyenletes anyagok esetében is segít, hogy a hímzendő minta kiemelkedjen, ne vesszen el az anyag egyenetlen felületén.

A készre hímzett logók hátoldaláról eltávolítják a felesleges segédanyagokat, illetve a felületről legőzölik a víz által oldódó fóliát, ezután következik a termékek csomagolása. 

A termékek cserélgetése, befogókeretbe helyezése folyamatos jelenlétet, figyelmet igényel a hímzőgép mellett. 

Hímző üzemünkben a legkorszerűbb gépekkel és tervezőrendszerrel, valamint kiváló minőségű cérnákkal dolgozunk, amelyek színei nem kopnak, nem halványulnak el évek múltán sem. Céges logó hímzése mellett készítünk felvarrókat, ezüst és arany fémes cérnával hímzett mintákat, névhímzéseket is.

A legjobb hímzett ajándékok

A cégek számára ideális választás lehet reklámajándék vagy munkaruha - formaruha célú felhasználásra az egyedi tervezésű, hímzett logóval ellátott táska, póló, törölköző vagy sapka. Ezek a termékek nemcsak hasznosak, de hosszú távon is képviselik a vállalatot. 

szép végeredményű hímzett képek

Hímzett pólók és ingek: tökéletes választás rendezvényekre, kiállításokra vagy a hétköznapokon munkaruházatként, formaruhaként egyaránt. Az egyenruhába öltöztetett kollégák professzionális cég benyomását keltik.

Hímzett sapkák és baseball sapkák: kiváló nyári ajándék, melyek széles körben népszerűek. A hímzéssel történő dekorálás különösen a vastagabb anyagú sapkák esetében erősíti az exkluzív hatást.

Hímzett táskák: az irattáskák, laptoptáskák konferenciákra, kiállításokra, illetve értékesítői csapatunk céglátogatásaihoz ideális, hasznos reklámajándékok és reklámhordozó felületek. A bevásárlótáskák és strandtáskák hímzett dekorálása magasabbra pozícionált hatást kelthet, de a hímezhetőség modellfüggő, a hímzés ritka esetben kivitelezhető. Különösen vastagabb anyagból készült táskák hímzése javasolt, mert ebben az esetben a termék és a dekorálás költségeinek aránya összehangban van. 

Hímzett törölközők és köntösök: frottír anyag logózása egyéb technológiával szinte elképzelhetetlen. Nagy odafigyelést igényel a túlságosan apró részletekből álló grafika hímzése. A vékony vonalak elveszhetnek a frottír szálak között, tehát olyan méretet kell meghatározni, ami lehetővé teszi az adott anyagon történő olvashatóságot, felismerhető marad a logó. Ha ez nem sikerül, akkor a logó egyszerűsítésére lesz szükség. Ha a logó jól hímezhető, végeredményként egy különleges ajándékot tarthatunk a kezünkben, amely luxus érzetet keltve emeli a márka értékét.

Összegzés

A logók gépi hímzése egyedülálló lehetőséget kínál a cégek számára, hogy minőségi és tartós módon jelenítsék meg márkájukat a reklámajándékokon. A technológia fejlődésével a hímzési folyamatok egyre gyorsabbak és költséghatékonyabbak, lehetővé téve, hogy minden vállalat megtalálja a saját igényeinek megfelelő megoldást. Válassz hímezhető céges ajándékot, hogy hosszú távon is erősítsd a vállalatod imázsát és márkahűséget építs a célközönséged körében!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi - több mint 30 éves tapasztalatunk segítségével - elvégezzük a feladatot a terméktervezéstől kezdve a csomagoláson át a szállításig. Jelentős raktárkészletünknek hála, nálunk biztosan megtalálod amire szükséged van, legyen az akár hímzett  póló, pulóver, dzseki, baseballsapka, hátizsák vagy bármilyen egyéb reklámajándék vállalkozásod népszerűsítéséhez. Üzemünkben mi mindenre bármit nyomunk, vésünk, tűzünk, vasalunk, húzunk-vonunk.

További elérhető emblémázási technológiákról összefoglaló útmutatót olvashatsz ebben a blogposztunkban.


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.359s | SQL: 0,034s | 2024-07-20 02:44:58