Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

Hogyan segíthetnek a nyári céges rendezvények a marketingcéljaink elérésében?2023-07-11

Július környékén sokan már kezdenek elfáradni, és alig várják a régóta esedékes szabadságukat. Nem csoda, hiszen az év eleje óta keményen dolgoznak, nyáron meg egymást helyettesítgetik. Egy jó nyári, céges rendezvény igazi motivációs bomba lehet az év hátralévő részére, ahol a munkatársaink kiengedhetik fáradt gőzt, ellazulhatnak, és úgy érezhetik: szeretnek ennél a cégnél dolgozni. 

A nyár tipikusan az az évszak, amikor bármit szívesebben csinálnánk, csak dolgozni ne kelljen. (Igen, ez még a cégvezetőkre is igaz.:) Túl jó idő van ahhoz, hogy az irodában üljünk, sokkal jobb lenne a strandon hűsölni, nem igaz? Itt az év közepén is kell valami új élmény, ami ösztönzőleg hat ránk, ami megtöri a hétköznapok monotóniáját, és felüdülést hoz. A nyári céges rendezvények éppen erre hivatottak. Sőt, a belső PR és marketingcéljainak megvalósítását is előmozdíthatják.

Milyen előnyökkel jár egy nyári céges buli?

Ne várjunk az év végéig, hogy köszönetet mondjunk a csapatunk munkájáért! Ha a cégünk jól teljesített az elmúlt fél évben, mi is lehetne jobb ürügy, mint egy bulit rendezni, és a sikert azokkal az emberekkel együtt megünnepelni, akik segítettek ebben? 12 havonta, a karácsonyi parti keretében bulizni egyébként is túl kevésnek tűnik, különösen azért, mert a stressz szintje az év során folyamatosan emelkedik, és a kollégák számára nagyon fontos lehet a közös szórakozás. Karácsonyozzatok júliusban is. :)

A nyári céges partik lehetővé teszik, hogy a kollégák az irodán kívül is mélyebb kapcsolatokat alakítsanak ki, ami jót tesz az együttműködésnek és a vállalati kultúrának. Azok az emberek, akik a munkán kívül is élvezik egymás társaságát, sokkal nagyobb valószínűséggel dolgoznak jól együtt csapatban. 

Túl azon, hogy javul a kommunikációt, az ilyen típusú összejövetelek kiváló alkalmat nyújtanak arra is, hogy a munkatársainkat még az év vége előtt elismerésben részesítsük. A legtöbb ember számára a köszönet nagyon sokat jelent, így a nyári buli (részben) arra is használható, hogy kifejezzünk nekik a hálánkat az elmúlt hat hónapban elért eredményeikért, így az év hátralévő részére is megmarad a motivációjuk.

Mindezek mellett egy nyári buli segíthet a stressz oldásában és a termelékenység növelésében. Mindannyian tudjuk, hogy a stresszes dolgozók kevésbé hatékonyak. Tehát ha azt szeretnénk, hogy csapatunk a lehető legproduktívabb legyen, gondoskodnunk kell arról, hogy ne legyenek feszültek. Egy nyári parti nagyszerű módja annak, hogy segítsünk nekik kikapcsolódni és szórakozni. 

Az is előfordulhat, hogy valakiről a nyári céges rendezvényen derül ki, hogy olyan rejtett készségekkel rendelkezik, amelyeket az irodában nem fedeztünk fel. Nem, itt most nem arra gondolunk, hogy valakiről, akit eddig zárkózottnak hittünk, néhány sör elfogyasztása után kiderül, hogy igazi partiarc? (Olvass tovább, és kiderül, mire gondoltunk!)

Mi teszi igazán emlékezetessé a nyári céges rendezvényeket? 

A felejthetetlen élmények megteremtéséhez olyan tevékenységre van szükség, amit az emberek valóban szeretnének csinálni, és minél szórakoztatóbb, annál jobb. Zárjuk be az irodát, és vigyük el a csapatunkat valahová egy munkanapra, hogy minőségi időt tölthessenek együtt, és megismerjenek olyan dolgokat, amelyeket nem tudtak egymásról. Ha a kollégák nyugodt, kötetlen környezetbe kerülnek, könnyebbé válik a személyes kapcsolatteremtés. Ez új barátságokhoz vezethet, ami jobb munkakapcsolatokat eredményezhet az irodában. Megszüntetheti a köztük esetlegesen fennálló kommunikációs akadályokat is. Legyen szó piknikezésről, grillezéssel egybekötött kerti partiról vagy kincsvadászatról a városban, a lényeg, hogy fizikailag és szellemileg is segítsen nekik ellazulni. Számos csapatépítő tevékenység is beépíthető a vállalati nyári buliba, például főzés vagy sportversenyek. Elképzelhető, hogy épp ezek egyike során tudjuk meg valakiről, hogy remek szakács, barista, cocktailszakértő, futóversenyekre jár, jól pingpongozik, vagy bronzérmet nyert triatlonos. 

?Jó, hogy itt voltál? ajándékok

Hogy még emlékezetesebb legyen az este, háláljuk meg a munkatársaink jelenlétét egy kis ajándékkal. A nyár egyébként is a reklámajándékok ideje, és sokféle praktikus meglepetéssel kedveskedhetünk. Természetesen az olyan személyes ajándékok a legütősebbek, amelyek kapcsolódnak a pihenéshez, a nyaraláshoz és a felfrissüléshez, és emlékeztetik őket arra, hogy a szabadságukat követően visszavárjuk őket. (Utóbbi kapcsán lásd a lojalitást növelő ajándékokról szóló cikkünket!)

A Reklámajándék.hu-nál rengeteg ötletünk van a nyári céges rendezvényekre való ajándékok kapcsán, és akkor is tudunk segíteni, ha valakinek kicsit szűkösebb a költségvetése. Igazán kedvező áron kínálunk egyedi, személyre szabott és hasznos promóciós tárgyakat.


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.313s | SQL: 0,045s | 2024-04-29 17:40:44