króm töltőtoll, rollerball

Az emblémázott töltőtoll és rollerball két ideális üzleti ajándék. A logó a toll anyagától függően tamponnyomással vagy gravírozással jeleníthető meg ezen az elegáns ajándéktárgyon.
Ajándéktárgyak: töltőtoll, rollerball Szín: króm

Waterman Graduate króm rollerball kék tollbetéttel

Cikkszám: 3475-32

Waterman Graduate króm rollerball toll ajándék dobozzal, kék tollbetéttel. A doboz külön érkezik, emblémázáskor csomagoljuk.

 
Embléma nélkül
9 547 Ft/db-tól
Lézer gravírozva
9 918 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
0 db / 1 239 db

Vector rollerball toll, ezüst

Cikkszám: 10648400

Az egyszerű, nélkülözhetetlen és megbízható Vector tollat az alkalmazkodóképessége és a benne rejlő minőség teszi különlegessé. Parker ajándékdobozba csomagolva érkezik. Rollerball betéttel szállítjuk. Exkluzív kivitel.

 
Embléma nélkül
8 396 Ft/db-tól
Lézer gravírozva
8 734 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
0 db / 653 db

Parker Jotter Core töltőtoll, króm

Cikkszám: 9395-879

Rozsdamentes acél Parker Jotter Core töltőtoll kupakkal, kék tollbetéttel. Csomagolása Parker doboz.

 
Embléma nélkül
10 563 Ft/db-tól
Lézer gravírozva
10 955 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
0 db / 467 db

Expert töltőtoll, fekete/króm

Cikkszám: 10650700

Az Expert kollekció tökéletes és merész társ az önkifejezésben. Ez a kollekció egyfelől a klasszikus, másfelől a merészen új színek és az ikonikus dizájn ötvözete, amelyek együttesen kifinomult üzleti stílust és individuális jelleget eredményeznek. Waterman ajándékdobozzal és egy tintapatronnal. Exkluzív kivitel.

 
Embléma nélkül
60 671 Ft/db-tól
Tamponnyomva
65 535 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
0 db / 67 db

Rozsdamentes acél Parker Sonnet rollerball, króm

Cikkszám: 9429-879

Rozsdamentes acél Parker Sonnet rollerball toll nyomógombos működéssel, fekete tollbetéttel. Csomagolása Parker doboz.

 
Embléma nélkül
46 815 Ft/db-tól
Lézer gravírozva
48 175 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
0 db / 77 db

IM rollerball, fém

Cikkszám: 10702303

Megbízhatóság, tartósság és kifinomult dizájn jellemzi ezt a gyönyörű golyóstollat. Csomagolása Parker ajándékdoboz. Egy rollerball betéttel érkezik.Fém.

 
Embléma nélkül
15 681 Ft/db-tól
Lézer gravírozva
16 203 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
0 db / 157 db

IM töltőtoll, fém

Cikkszám: 10702203

Megbízhatóság, tartósság és kifinomult dizájn jellemzi ezt a gyönyörű golyóstollat. Csomagolása Parker ajándékdoboz. Egy tintapatronnal érkezik.Fém.

 
Embléma nélkül
20 919 Ft/db-tól
Tamponnyomva
23 068 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
0 db / 0 db
1 - 7 / 7

A feltüntetett árak és termékadatok tájékoztató jellegűek, melyekért nem vállalunk felelősséget. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Az emblémázott töltőtoll vagy rollerball ideális üzleti ajándék 

Te is tapasztaltad már, hogy az apró részletek teszik teljessé a nagy képet? Ha stílusról, eleganciáról és professzionalizmusról van szó, akkor az emblémázott rollerball vagy töltőtoll fontos részét képezheti marketing kampányodnak. Ezek az írószertípusok segítenek leginkább kiemelkedni a versenytársak sorából.

Miért érdemes töltőtollat vagy rollerball tollat választani? 

Egy emblémázott rollerball és töltőtoll egyszerre elegáns és praktikus ajándék. Az egyedi logó vagy név emblémázása a tolltestre vagy a klipre lehetővé teszi, hogy azonnal felismerjék a tolladat. Ezek a tollak nemcsak a megjelenésük miatt emelkednek ki az átlagos tollak tömegből, hanem a minőségük miatt is. A rollerball tollak finom és egyenletes vonalat húznak, így könnyű és kényelmes írásélményt jelentenek. A töltőtollak pedig az eleganciát és a hagyományt képviselik.   

Az emblémázott rollerball és töltőtoll nemcsak kiváló reklám- és marketingeszköz, hanem ajándék is az üzleti partnereidnek, ügyfeleidnek vagy alkalmazottaidnak. 

Egy fém toll a megbecsülés és az elkötelezettség jelképe, és hozzájárulhat az üzleti kapcsolatok kialakításában és megerősítésében. Ha szeretnéd a cégedet megkülönböztetni, akkor az örökéletű gravírozással vagy tamponnyomással dekorált rollerball és töltőtollak tökéletes választást jelentenek. 

Az emblémázott rollerball tollak és töltőtollak csomagolása általában elegáns tolldoboz vagy tolltok. Ha igazán exkluzív ajándékot szeretnél adni egy konferencián vagy szerződések aláírásakor, akkor díszdobozos fém tollat válassz és a dobozra is kérd a logód elhelyezését.   

Töltőtollak, rollerball tollak nevesítése

A fém tollak lehetővé teszik, hogy gravírozással akár minden megajándékozott nevét is rátegyük a tollakra. Ne feledkezzünk meg a nevesített ajándékok külső csomagolására is elhelyezni (etiketten) a nevet, hogy a csomagolt tollat a kívülről is meg tudd különböztetni.  Az emblémázott tollakkal minden írószer egyedivé válik, amely megmutatja, mit képvisel a céged valójában. Válaszd az egyediséget és a minőséget, válaszd az emblémázott rollerball és töltőtollakat! 

Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 1.021s | SQL: 0,270s | 2024-06-25 21:15:44