sötétkék kulcstartó

Céged emblémázott kulcstartója minden nap többször is a célcsoportod szeme elé kerül. Válassz olyan stílusút, amin szívesen látnád viszont a céged logóját.
Ajándéktárgyak: kulcstartó Szín: sötétkék

Fém kulcstartó, kobaltkék

Cikkszám: 8779-23

Ezüstözött kulcstartó PU hurokkal. Csomagolása fekete díszdoboz. PU, acél

 
Embléma nélkül
758 Ft/db-tól
Lézer gravírozva
868 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
199 db / 2 694 db

Plüssmacis kulcstartó, kobaltkék

Cikkszám: 8851-23

Kulcstartó plüss Teddy mackóval, 100% pamut pólóban. Plüss

 
Embléma nélkül
1 210 Ft/db-tól
Tamponnyomva
1 325 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
108 db / 6 294 db

Üvegnyitó kulcstartó, kobaltkék

Cikkszám: 8799-23

Üvegnyitó kulcstartóval, acél karikával. Alumínium ötvözet

 
Embléma nélkül
126 Ft/db-tól
Lézer gravírozva
171 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
545 db / 71 964 db
1 - 3 / 3

A feltüntetett árak és termékadatok tájékoztató jellegűek, melyekért nem vállalunk felelősséget. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Kulcstartók, mint reklámajándékok a különböző iparágakban

A reklámajándékok marketinges eszközként való használata egyre népszerűbb, és a kulcstartók különösen hatékonyak lehetnek ebben a szerepben. A kulcstartók praktikus, mindennapi tárgyak, amelyek folyamatosan a felhasználók keze ügyében vannak, így kiváló eszközök a márka láthatóságának és ismertségének növelésére. Nézzük meg, hogyan lehetnek hasznosak a kulcstartók különböző iparágakban, valamint milyen emblémázási technikákkal lehet őket még vonzóbbá tenni.

Pénzügyi szektor

A bankok és biztosítók számára a kulcstartók nagyszerű ajándékok lehetnek ügyfelek és partnerek számára. A gravírozott világítós kulcstartók elegáns és praktikus ajándékok, amelyek az ügyfelek mindennapjait könnyítik meg, miközben folyamatosan emlékeztetik őket a szolgáltatóra. Az ilyen kulcstartók tartós anyagokból, például fémből vagy műanyagból készülhetnek, és a gravírozásal vagy tamponnyomással egyedi, prémium megjelenést kapnak.

Technológiai ipar

A technológiai cégek számára a kulcstartók különösen hasznosak lehetnek konferenciákon, vásárokon és egyéb eseményeken. A tamponnyomásos bevásárlókocsi érmével ellátott kulcstartók praktikusak és különösen népszerűek a mindennapi vásárlások során. Ezek a kulcstartók gyakran műanyagból vagy fémből készülnek, és a tamponnyomás lehetővé teszi a színes, részletes logók és dizájnok megjelenítését, amelyek tükrözik a vállalat innovatív jellegét.

Kereskedelem és szolgáltatás

A kereskedelmi és szolgáltatási szektorban működő vállalatok számára a kulcstartók remek ajándékok promóciók és hűségprogramok keretében. Az üvegnyitós kulcstartók különösen népszerűek a vendéglátóiparban, ahol gyakran szükség van palackok nyitására. Ezek a kulcstartók fémből készülnek, és a gravírozás segítségével elegáns és tartós emblémát kaphatnak, amely folyamatosan emlékezteti a felhasználókat a vállalatra.

Építőipar

Az építőiparban, lakások átadásakor a kulcsok stílusos átadása kulcsfontosságú. A világítós kulcstartók, amelyek segítenek megtalálni a zárakat sötétben, különösen hasznosak lehetnek az idősebb korosztály számára is. Ezek a kulcstartók gyakran műanyagból készülnek, és a tamponnyomás lehetővé teszi, hogy színes, figyelemfelkeltő logókkal legyenek emblémázva.

Autógyártás, autóbérlés

Járműveket forgalmaz vagy ad bérbe a céged? Mi sem természetesebb, minthogy a kulcsokat céges logóval ellátott kulcstartón add át. A kulcstartó anyaga és emblémázásának módja tükrözheti a céged piaci pozícióját. Egy tekintélyes, fém, gravírozott kulcstartóval el tudod helyezni a márkádat a hasonló cégek palettáján.

Az emblémázás fontos szerepet játszik abban, hogy a kulcstartók igazán hatékony reklámajándékok legyenek. A gravírozástamponnyomás

Kulcstartók típusai

Számos kulcstartó típus létezik, amelyek különböző iparágakban különböző előnyökkel járhatnak:

  • Világítós kulcstartók: Praktikusak sötétben, ideálisak idősebb korosztály számára, különösen hasznosak az egészségügyi szektorban.
  • Üvegnyitós kulcstartók: Népszerűek a vendéglátóiparban, tartósak és praktikusak.
  • Bevásárlókocsi érmével ellátott kulcstartók: Kereskedelmi szektorban és mindennapi használat során hasznosak.

Összefoglalás

A kulcstartók reklámajándékként történő használata különböző iparágakban jelentős marketinges előnyökkel járhat. A megfelelő emblémázási technológiák alkalmazásával ezek az ajándékok nem csak praktikusak, hanem elegánsak és emlékezetesek is lehetnek, növelve ezzel a márka láthatóságát és erősítve az ügyfélkapcsolatait.

Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.709s | SQL: 0,140s | 2024-06-19 19:24:18