ezüst pénztárca

Egy emblémázott pénztárca mindig jól jön. Több pénztárcát is hordunk magunkkal, különösen, ha nyaralunk, utazunk. Egy logózott pénztárca remek felületet nyújt vállalkozásunk reklámozására.
Ajándéktárgyak: pénztárca Szín: ezüst

Névjegy- és hitelkártya tartó, ezüst

Cikkszám: 3750-32CD

Névjegy- és hitelkártyatartó hét belső zsebbel, műanyag.

 
Embléma nélkül
463 Ft/db-tól
Lézer gravírozva
569 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
1 976 db / 0 db

Kártyatartó RFID védelemmel, ezüst

Cikkszám: 8185-32

RFID kártyatartó egy kártyának. Alumínium.

 
Embléma nélkül
16 Ft/db-tól
Tamponnyomva
117 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
0 db / 4 131 db
1 - 2 / 2

A feltüntetett árak és termékadatok tájékoztató jellegűek, melyekért nem vállalunk felelősséget. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Pénztárcák, mint reklámajándékok különböző iparágakban

A reklámajándékok egyre népszerűbbek a vállalatok körében, és a pénztárcák különösen kiemelkednek a tömegből, mint praktikus és elegáns ajándékok. Az ajándékozási stratégia részeként a pénztárcák nem csak az ügyfelek lojalitását növelhetik, hanem a márka láthatóságát és ismertségét is elősegíthetik. Nézzük meg, hogy különböző iparágakban milyen marketinges előnyökkel járhatnak a pénztárcák reklámajándékként való használata.

Pénzügyi szektor

A bankok, biztosítók és egyéb pénzügyi szolgáltatók számára a pénztárcák tökéletes ajándékok lehetnek, mivel közvetlenül kapcsolódnak az iparághoz. Az ügyfelek naponta használják a pénztárcákat, így a logóval ellátott ajándékok folyamatos emlékeztetőt jelentenek a szolgáltatásokról. A dombornyomásos logók prémium érzetet kölcsönözhetnek a bőr pénztárcáknak, míg a tamponnyomás segítségével részletesebb, színesebb dizájnokat is létrehozhatunk a műanyag alapanyagú termékeken.

Technológiai ipar

A technológiai cégek számára a pénztárcák praktikus ajándékként szolgálhatnak konferenciákon, vásárokon és egyéb eseményeken. A cég logójával ellátott pénztárcák az ügyfelek és partnerek számára emlékeztetők lehetnek a vállalat innovatív megoldásaira. Az emblémázás során a tamponnyomás lehetővé teszi a részletes logók és grafikák alkalmazását, amelyek jobban tükrözik a cég modern és technológiai jellegét.

Kereskedelem és szolgáltatás

A kereskedelmi és szolgáltatási szektorban működő vállalatok számára a pénztárcák hasznosak lehetnek promóciók és hűségprogramok során. Például egy bolt ajándékozhat pénztárcákat hűséges vásárlóinak, ezzel növelve a vásárlói elégedettséget és lojalitását. Az emblémázás módja itt is kulcsfontosságú: a dombornyomás elegáns, tartós megoldás, míg a tamponnyomás lehetővé teszi a színes, kreatív dizájnok megjelenítését.

Egészségügy

Az egészségügyi szektorban a pénztárcák jó reklámfelületet biztosítanak a gyógyszertárláncok, egészségügyi kampányok marketingjéhez. Az ügyfelek gyakran magukkal hordják a pénztárcákat, így a logóval ellátott ajándékok állandó emlékeztetők lehetnek a vállalat által nyújtott szolgáltatásokra és termékekre. A dombornyomás és a tamponnyomás egyaránt alkalmazható, attól függően, hogy milyen dizájnt és hatást szeretnénk elérni.

Az emblémázás fontos szerepet játszik abban, hogy a pénztárcák igazán hatékony reklámajándékok legyenek. 

Összefoglalás

A pénztárcák reklámajándékként történő használata különböző iparágakban jelentős marketinges előnyökkel járhat. A megfelelő emblémázási technikák alkalmazásával ezek az ajándékok nem csak praktikusak, hanem elegánsak és emlékezetesek is lehetnek, növelve ezzel a márka láthatóságát és erősítve ügyfélkapcsolatait. Legyen szó bankokról, technológiai cégekről, kereskedelmi vállalatokról vagy egészségügyi szolgáltatókról, a pénztárcák mindig stílusos és hasznos reklámajándéknak bizonyulnak.

Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.506s | SQL: 0,092s | 2024-06-19 18:24:07