sárga kulcstartó

Céged emblémázott kulcstartója minden nap többször is a célcsoportod szeme elé kerül. Válassz olyan stílusút, amin szívesen látnád viszont a céged logóját.
Ajándéktárgyak: kulcstartó Szín: sárga

Mellény formájú fényvisszaverős kulcstartó, sárga

Cikkszám: 6333-06

Fényvisszaverős kulcstartó.

 
Embléma nélkül
142 Ft/db-tól
Tamponnyomva
184 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
548 db / 34 629 db

LED-lámpa kulcstartóval, sárga

Cikkszám: 8297-06

LED-lámpa kulcstartóval. Kiváló reklámeszközzé válik lézergravírozva, mert a fény átvilágít a gravírozáson. Az elemet tartalmazza.

 
Embléma nélkül
261 Ft/db-tól
Lézer gravírozva
320 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
295 db / 10 448 db

Aliyah fényvisszaverő kulcstartó, sárga

Cikkszám: 864928-06

Fényvisszaverő kulcstartó. Poliészter.

 
Embléma nélkül
148 Ft/db-tól
Tamponnyomva
190 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
423 db / 93 993 db

Karabiner kulcstartó, fekete

Cikkszám: 483363-01

Karabiner kulcstartó, alumínium. Mászáshoz nem alkalmas.

 
Embléma nélkül
166 Ft/db-tól
Lézer gravírozva
231 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
358 db / 0 db

Alumínium üvegnyitó/kulcstartó, sárga

Cikkszám: 8517-06

Fém üvegnyitó kulcskarikával.

 
Embléma nélkül
81 Ft/db-tól
Lézer gravírozva
132 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
548 db / 58 327 db

Smiley kulcstartó, sárga

Cikkszám: 7865-06

Smiley kulcstartó mosolygó arccal. PU.

 
Embléma nélkül
200 Ft/db-tól
CO gravírozva
276 Ft/db-tól
Raktáron / külföldön
0 db / 39 473 db
1 - 6 / 6

A feltüntetett árak és termékadatok tájékoztató jellegűek, melyekért nem vállalunk felelősséget. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Kulcstartók, mint reklámajándékok a különböző iparágakban

A reklámajándékok marketinges eszközként való használata egyre népszerűbb, és a kulcstartók különösen hatékonyak lehetnek ebben a szerepben. A kulcstartók praktikus, mindennapi tárgyak, amelyek folyamatosan a felhasználók keze ügyében vannak, így kiváló eszközök a márka láthatóságának és ismertségének növelésére. Nézzük meg, hogyan lehetnek hasznosak a kulcstartók különböző iparágakban, valamint milyen emblémázási technikákkal lehet őket még vonzóbbá tenni.

Pénzügyi szektor

A bankok és biztosítók számára a kulcstartók nagyszerű ajándékok lehetnek ügyfelek és partnerek számára. A gravírozott világítós kulcstartók elegáns és praktikus ajándékok, amelyek az ügyfelek mindennapjait könnyítik meg, miközben folyamatosan emlékeztetik őket a szolgáltatóra. Az ilyen kulcstartók tartós anyagokból, például fémből vagy műanyagból készülhetnek, és a gravírozásal vagy tamponnyomással egyedi, prémium megjelenést kapnak.

Technológiai ipar

A technológiai cégek számára a kulcstartók különösen hasznosak lehetnek konferenciákon, vásárokon és egyéb eseményeken. A tamponnyomásos bevásárlókocsi érmével ellátott kulcstartók praktikusak és különösen népszerűek a mindennapi vásárlások során. Ezek a kulcstartók gyakran műanyagból vagy fémből készülnek, és a tamponnyomás lehetővé teszi a színes, részletes logók és dizájnok megjelenítését, amelyek tükrözik a vállalat innovatív jellegét.

Kereskedelem és szolgáltatás

A kereskedelmi és szolgáltatási szektorban működő vállalatok számára a kulcstartók remek ajándékok promóciók és hűségprogramok keretében. Az üvegnyitós kulcstartók különösen népszerűek a vendéglátóiparban, ahol gyakran szükség van palackok nyitására. Ezek a kulcstartók fémből készülnek, és a gravírozás segítségével elegáns és tartós emblémát kaphatnak, amely folyamatosan emlékezteti a felhasználókat a vállalatra.

Építőipar

Az építőiparban, lakások átadásakor a kulcsok stílusos átadása kulcsfontosságú. A világítós kulcstartók, amelyek segítenek megtalálni a zárakat sötétben, különösen hasznosak lehetnek az idősebb korosztály számára is. Ezek a kulcstartók gyakran műanyagból készülnek, és a tamponnyomás lehetővé teszi, hogy színes, figyelemfelkeltő logókkal legyenek emblémázva.

Autógyártás, autóbérlés

Járműveket forgalmaz vagy ad bérbe a céged? Mi sem természetesebb, minthogy a kulcsokat céges logóval ellátott kulcstartón add át. A kulcstartó anyaga és emblémázásának módja tükrözheti a céged piaci pozícióját. Egy tekintélyes, fém, gravírozott kulcstartóval el tudod helyezni a márkádat a hasonló cégek palettáján.

Az emblémázás fontos szerepet játszik abban, hogy a kulcstartók igazán hatékony reklámajándékok legyenek. A gravírozástamponnyomás

Kulcstartók típusai

Számos kulcstartó típus létezik, amelyek különböző iparágakban különböző előnyökkel járhatnak:

  • Világítós kulcstartók: Praktikusak sötétben, ideálisak idősebb korosztály számára, különösen hasznosak az egészségügyi szektorban.
  • Üvegnyitós kulcstartók: Népszerűek a vendéglátóiparban, tartósak és praktikusak.
  • Bevásárlókocsi érmével ellátott kulcstartók: Kereskedelmi szektorban és mindennapi használat során hasznosak.

Összefoglalás

A kulcstartók reklámajándékként történő használata különböző iparágakban jelentős marketinges előnyökkel járhat. A megfelelő emblémázási technológiák alkalmazásával ezek az ajándékok nem csak praktikusak, hanem elegánsak és emlékezetesek is lehetnek, növelve ezzel a márka láthatóságát és erősítve az ügyfélkapcsolatait.

Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.970s | SQL: 0,203s | 2024-06-19 19:42:12