Elégedettségi garancia
elégedettségi
garancia
Évi 4

100 partnerünknek
Havi 1

300 megrendelés
Napi 25

000

db termék
Reklámajándék.hu Kft.
1991 óta

Reklámajándékok vállalkozásoknak

Nagy raktárkészlet - Gyors emblémázás

Emblémázott munkaruha, formaruha, mint reklámajándék2023-01-10

Sokan megfeledkeznek arról, hogy az emblémázott munkaruha a marketing-mix része, pedig a cég költségvetésében nem a marketing költségeknél jelentkezik, így adózására sem vonatkoznak a reklámajándékokat sújtó extra adók. Természetes tehát, hogy megéri felöltöztetni a dolgozókat, így nem csak reklámozzuk cégünket, hanem a kollégáinknak is adtunk valamit. 

Az ideális munkaruha, formaruha mindenekelőtt komfortos, jó minőségű anyagból készült, plusz hozadéka, hogy kiváló reklámhordozó, így reklámot biztosít a cégünknek.
Az egész nap viselt formaruhának a  munka-egészségügyi szempontoknak is meg kell felelnie: a dolgozó egész nap érezze jól magát benne, viselése a munkavégzést ne akadályozza, mert az a dolgozók munkavégzésén, teljesítőképességében is megmutatkozna. A jó minőségű formaruhák mindig nagy népszerűségnek örvendenek a dolgozók körében, hiszen viselése révén a saját ruházatukat kímélik, így béren kívüli juttatásnak is tekinthetők.  A jelenlegi gazdasági helyzetben jó ösztönzőeszköz a munkaadók kezében és hozzájárul a dolgozók lojalitásának eléréséhez is.
A jó minőségű munkaruha beszerzése megbízható, régi szállítótól, a megbízható, jó márka kiválasztásának köszönhetően könnyíti a beszerzők életét, mivel nincs szükség évente többszöri beszerzésre és pénzkiadásra, elég egy évben egyszer beszerezni.

A Reklámajándék.hu által forgalmazott pólók, galléros pólók, polár pulóverek, mellények, dzsekik, nadrágok, ingek a fenti feltételeknek maradéktalanul megfelelnek.

Ár-érték arányuk és minőségük miatt saját dolgozóink is az alábbi márkák egyikét viselik: Márkák, melyek minősége minden igényt kielégít és tőlünk megvásárolhatja őket: Elevate, Gildan, Sol's, Kariban, Premier, Regatta, ProAct.

Valamennyi felsorolt márka emblémázása házon belüli emblémázó-műhelyekben, rövid határidővel történik. 

A logó elhelyezése attól is függ, hogy a front office vagy a back office munkatársak fogják viselni. Cégünk arculatának tervezésekor, a grafikai elemek kialakításakor megéri arra is gondolni, hogy az adott grafikai elem, hogyan valósítható meg különböző felületeken, különböző méretben. Az aprólékos, 4C logó hímzése problémás lehet, pedig a hímzés magasabbra pozicionált cég képzetét kelti. A hatalmas, háton elhelyezett logót a kiskereskedelmi piacon aktív cégeknek érdemes alkalmazniuk, míg az elrejtett logó (nyakba varrt címke ) inkább a dolgozók cég felé érzett lojalitását erősíti.


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.264s | SQL: 0,036s | 2024-04-29 02:50:15