Még nincs találati listád.

Válassz ezernyi bevált ajándékunkból! Szűrők törlése

Részletes keresés

A feltüntetett árak és termékadatok tájékoztató jellegűek, melyekért nem vállalunk felelősséget. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

A logózott naptárak hosszú ideje népszerű reklámhordozók, amelyeket a vállalkozások sokféle célra használnak. A naptárak több szempontból is kiváló marketingeszközök, mert nemcsak praktikusak, hanem az év minden napján szem előtt tartják a hirdető márkáját.

Előnyök

Hosszútávú reklámhatás

A naptárak egész évre szólnak, ami azt jelenti, hogy a hirdető üzenete folyamatosan jelen van a célközönség előtt. Ez a hosszú élettartam biztosítja, hogy a márka ne csak egy rövid ideig, hanem hónapokon át a figyelem középpontjában maradjon.

Mindennapi használat

A naptárakat az emberek napi szinten használják, jegyzetelnek bele, találkozókat írnak fel, ami lehetőséget ad a márka ismételt megjelenésére. Ez az állandó jelenlét segít a márka nevének és üzenetének megerősítésében.

Különféle formátumok

A naptárak sokféle méretben elérhetők, beleértve a fali naptárakat, asztali naptárakat, zsebnaptárakat is. Ez lehetőséget ad a vállalkozásoknak arra, hogy kiválasszák a célközönségük számára legmegfelelőbb típust.

Személyre szabhatóság

A naptárak a külső felületükön kiválóan cégre szabhatók. A vállalkozások saját logójukat, színeiket és üzeneteiket használhatják, valamint olyan képeket választhatnak, amelyek a legjobban reprezentálják a márkájukat. Ez a személyre szabhatóság növeli a naptárak vonzerejét és hatékonyságát. Gravírozással, dombornyomással, szitázással, tamponnyomással emblémázhatjuk a kiválasztott naptármodelleket. A speditőrnaptárak esetében a fejlap egyedi gyártása jelenti a megoldást.

Hátrányok

Magas kezdeti költségek, ha teljesen egyedi gyártást szeretnél

A naptárak gyártása költséges lehet, ha minden lapjukon meg szeretnénk jeleníteni a logónkat vagy be szeretnénk fűzni plusz oldalakat egy standard naptárba. Ez már egyedi gyártást jelent, ahol a minimális rendelhető mennyiség már több száz darab is lehet.

Évenkénti újragyártás szükséges

Mivel a naptárak egy évre szólnak, minden évben újra kell őket tervezni és gyártani. Ez folyamatos költséget és erőforrást igényel, és időnként nehézséget okozhat a friss tartalmak és dizájnok előállítása.De ha a naptárnak csak a külső felületét szeretnéd egyediesíteni, akkor ez nem okoz problémát.

Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.899s | SQL: 0,158s | 2024-07-20 02:19:08